Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.04.2015 10:48

Закупівлі в он-лайн режимі - свідчення відкритості Укрпошти

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні сфера державних закупівель України, без перебільшення, може вважатися такою, що стрімко розвивається.

Сьогодні сфера державних закупівель України, безперебільшення, може вважатися такою, що стрімко розвивається. Міжнародніексперти, не оминаючи увагою вади й недоліки сьогоднішнього стану системи,одностайні в думці щодо ефективності останніх нововведень, котрі вигідновирізняють нашу державу з-поміж інших членів СНД. Неабияку роль у вдосконаленніпроцесу витрачання коштів держави відіграє використання напрацювань країнЄвропейського Союзу.

Тому з метою забезпечення прозорості процедурзакупівель Укрпошта розпочала проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі.

Закупівлі в он-лайн режимі - свідчення відкритостіУкрпошти. Спостерігати за проведенням процедури конкурсних торгів може коженбажаючий в YouTube. Посилання на відео та графік запланованих он-лайнтрансляцій можна знайти на сайті Укрпошти в розділі «Закупівлі», підрозділ«Графік он-лайн трансляцій проведення закупівель».

В Укрпошті регулярно розкриваються пропозиціїучасників конкурсних торгів.

Днями, на розгляд комітету конкурсних торгівнадійшли пропозиції від двох учасників конкурсних торгів, зокрема від: ТОВ«Український папір»; ПП «ПАПІРКАНЦТОРГ». Результати проведення закупівлі будутьоприлюднені протягом наступних 20 робочих днів, що можна буде спостерігати вон-лайн режимі на офіційному сайті Укрпошти.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи