Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2015 11:22

Вперше в історії Укрпошти відкриті торги пройшли з он-лайн трансляцією

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

З метою забезпечення прозорості, 6 лютого Укрпошта вперше розпочала проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі. Така практика відбуватиметься і надалі. Засідання транслювалося в режимі реального часу. Від сьогодні кожен бажаючий може подивитися проведен

З метою забезпечення прозорості, 6 лютого Укрпошта вперше розпочала проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі. Така практика відбуватиметься і надалі. Засідання транслювалося в режимі реального часу. Від сьогодні кожен бажаючий може подивитися проведення процедури розкриття конкурсних пропозицій учасників,  зайшовши на  сторінку в youtube . com . Посилання на відео можна знайти на офіційному сайті Укрпошти ukrposhta . ua в розділі «Закупівлі», підрозділ «Графік онлайн трансляцій проведення закупівель».

  6 лютого на відкритих торгах в приміщені центрального офісу Укрпошти, окрім присутніх членів комітету конкурсних торгів та учасників, які подали свої пропозиції, були також присутні перший заступник Міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер та в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.  

  «Міністерство  інфраструктури  ініціювало проведення тендерів в он-лайн режимі для більшої прозорості та відкритості діяльності підприємства стосовно закупівель. Для Укрпошти це, звісно, перший досвід, який лише поліпшить її роботу», – зазначив В. Шульмейстер.

  Керівник Укрпошти Ігор Ткачук додав: «Я вважаю, ми маємо працювати  чесно і відкрито.  Відтепер усі тендери, що проводитимуться на підприємстві, будуть транслюватися  через мережу Інтернет. Це має ще більше зміцнити довіру до Укрпошти».

  Загалом, 6 лютого у стінах центрального офісу Укрпошти пройшло три процедури розкриття пропозицій учасників конкурсних торгів.

  Перше розкриття стосувалося закупівлі палива рідинного та газу; олив мастильних (а саме: бензину та дизельного палива у роздріб, через мережу АЗС на території України). На розгляд комітету конкурсних торгів учасники подали чотири пропозиції, зокрема:

1. Приватне підприємство «Фірма «ЯСКО» (м. Вінниця).  

2. Товариство з обмеженою відповідальністю «ВОГ РІТЕЙЛ» (м. Київ).

3. Приватне підприємство «ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ» (м.Львів).

4. Товариство з обмеженою відповідальністю «Центрресурсінвест» (м. Київ).

  Результати проведення закупівлі будуть оприлюднені протягом наступних 20 робочих днів. Це можна буде також спостерігати в он-лайн режимі на офіційному сайті Укрпошти та на веб-порталі «Державні закупівлі».

  На наступний тендер, предметом закупівлі якого були послуги щодо страхування автотранспорту (ЦПВ, страхування «Зелена карта»), конкурсні пропозиції не надійшли.   Це стало підставою для відміни цих торгів, про що було оголошено на засіданні комітету конкурсних торгів Укрпошти.    

  Щодо   конкурсних торгів   по закупівлі бензину та дизельного палива у роздріб, через мережу АЗС,   була подана лише одна пропозиція. Згідно з чинним Законом України «Про здійснення державних закупівель», ст. 30 ч. 1, замовник – УДППЗ «Укрпошта» має   відмінити торги чи визнати їх такими, що не відбулися в разі подання для участі в них менше двох пропозицій конкурсних торгів.

  Про дату, місце проведення та час он-лайн трансляцій наступних відкритих торгів  можна дізнатися на офіційному сайті Укрпошти www . ukrposhta . ua .

  Про УДППЗ «Укрпошта»

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг в 11,8 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 85,5 тис. працівників, з них майже  37 тис. – листоноші, 13 тис. – оператори поштового зв’язку.

Служба інформаційної підтримки: (044) 32 32 099.

Зайдіть до нас на сайт: www.ukrposhta.ua .      

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]