Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.04.2015 14:32

Депутати та їхні Нью - Васюки

Журналіст, громадський діяч

Таке враження, що після Майдану і загибелі Небесної сотні, Україну знову перетворюють у "Країну дурнів"

Сьогодні у Верховній Раді створили "Комісію майбутнього". Згідно прийнятого документу, Комісію створено "з метою вироблення та сприяння реалізації стратегії інноваційного розвитку України на основі державних та суспільних пріоритетів з урахуванням досягнень науки і техніки, оцінки їх впливу на гармонійний розвиток держави".

Так виглядає, що у владу прийшли одні стратеги і ілюзіоністи. Вони розробляють доктрини, угоди, концепції, програми, стратегії, сваряться, піаряться, голосують, а потім просто забувають про них.

Давайте згадаємо такі епохальні документи, як: "Стратегія реформ - 2020", Коаліційна угода, "Програму діяльності Уряду на 2015 р". Хтось їх виконує? Так і зараз, замість того, щоб витягувати країну з суспільно-економічної ями, у яку ми повільно сповзаємо дякуючи уже новій владі, нам знову придумали чергову "мильну бульбашку", якою з екранів телевізорів будуть розмахувати перед носом і розповідати як нам буде згодом добре. Ну, звичайно, тільки після зміни до Конституції... Таке враження, що після Майдану і загибелі Небесної сотні,  Україну знову  перетворюють у "Країну дурнів".

Поки органи влади не припинять творення своїх стратегій, програм чи доктрин і не почнуть реалізовувати вже затверджені документи та виконувати волю народу, доти Україна тупцюватиме на місці і не розвиватиметься. Такі безвідповідальні дії влади є найбільшим викликом для незалежності України, якими користується п’ята колона і вороги України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]