Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.09.2014 17:44

Солодкий мир від Порошенка

Журналіст, громадський діяч

Законопроект внесений президентом до ВР, яким пропонується встановити в окупованих Росією районах Донбасу особливий порядок - ніщо інше, як визнання поразки з одночасною сплатою контрибуції Януковичу і російським найманцям

Російській владі особливо напружуватися вже не треба, команда Порошенка сама підготувала  плацдарм для «солодкого» миру. Сьогодні Петро Порошенко, в рамках домовленостей з Росією, про припинення війни на Донбасі вніс до ВР законопроект, яким пропонує встановити в окупованих Росією районах Донбасу особливий режим. 

Законопроектом зокрема передбачається:

  1. «забороняється дискримінація, переслідування та притягнення до відповідальності осіб з приводу подій, що мали місце у Донецькій, Луганській областях», іншими словами – сепаратистам волю!  Я так розумію, що наші хлопці на східному фронті гинуть за «спасибо».
  2. «повноваження депутатів місцевих рад і посадових осіб, обраних на позачергових виборах, призначених Верховною Радою України цим Законом, не можуть бути достроково припинені». Очевидно, що   гіркіни, болотови та інші диверсанти – горлорізи прийдуть у місцеві влади довічно.
  3. «особливий порядок призначення керівників органів прокуратури і судів, який передбачає участь органів місцевого самоврядування». А це означає, що кандидатури   суддів   і прокурорів будуть і надалі узгоджуватися з Януковичем,   Ахмєтовим і головорізами   путлєра.
  4. «підтримку соціально-економічному розвитку Донбасу надає Україна». Іншими словами, увесь бізнес Сім ї, який був знищений російськими диверсантами, буде відбудовуватися за наші кошти!
  5. «посилення та поглиблення добросусідських відносин між територіальними громадами, органами місцевого самоврядування окремих районів з адміністративно-територіальними одиницями Російської Федерації», або повзуча русифікація і федералізація суспільно-політичного і економічного життя за кошти українців.
  6.   «на території АТО рішенням міських, селищних, сільських рад створюються загони народної міліції». Треба розуміти, що чеченські бойовики не хочуть повертатися на Кавказ, а і далі наводитимуть порядки на Донбасі за наші гроші!
  7. Ну, і нарешті вибори до місцевих рад в зоні АТО, які плануються на 9 листопада, забезпечать ось такий чудовий і "солодкий" мир від Порошенка!

Цей документ - ніщо інше, як визнання поразки з одночасною сплатою контрибуції Януковичу і російським найманцям.

Хочеться тепер отримати одну відповідь від авторів такого законопроекту: за що гинуть наші хлопці  у боротьбі з російськими окупантами?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]