Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.09.2014 17:44

Солодкий мир від Порошенка

Журналіст, громадський діяч

Законопроект внесений президентом до ВР, яким пропонується встановити в окупованих Росією районах Донбасу особливий порядок - ніщо інше, як визнання поразки з одночасною сплатою контрибуції Януковичу і російським найманцям

Російській владіособливо напружуватися вже не треба, команда Порошенка сама підготувала  плацдарм для «солодкого» миру. Сьогодні ПетроПорошенко, в рамках домовленостей з Росією, про припинення війни на Донбасівніс до ВР законопроект, яким пропонує встановити в окупованих Росією районахДонбасу особливий режим. 

Законопроектом зокрема передбачається:

  1. «забороняєтьсядискримінація, переслідування та притягнення до відповідальності осіб з приводуподій, що мали місце у Донецькій, Луганській областях», іншими словами –сепаратистам волю!  Я так розумію, щонаші хлопці на східному фронті гинуть за «спасибо».
  2. «повноваженнядепутатів місцевих рад і посадових осіб, обраних на позачергових виборах,призначених Верховною Радою України цим Законом, не можуть бути достроковоприпинені». Очевидно, що  гіркіни,болотови та інші диверсанти – горлорізи прийдуть у місцеві влади довічно.
  3. «особливийпорядок призначення керівників органів прокуратури і судів, який передбачаєучасть органів місцевого самоврядування». А це означає, що кандидатури  суддів і прокурорів будуть і надалі узгоджуватися з Януковичем,  Ахмєтовим і головорізами  путлєра.
  4. «підтримкусоціально-економічному розвитку Донбасу надає Україна». Іншими словами, увесьбізнес Сімї, який бувзнищений російськими диверсантами, буде відбудовуватися за наші кошти!
  5. «посиленнята поглиблення добросусідських відносин між територіальними громадами, органамимісцевого самоврядування окремих районів з адміністративно-територіальнимиодиницями Російської Федерації», або повзуча русифікація і федералізаціясуспільно-політичного і економічного життя за кошти українців.
  6.  «натериторії АТО рішенням міських, селищних, сільських рад створюються загонинародної міліції». Треба розуміти, що чеченські бойовики не хочуть повертатисяна Кавказ, а і далі наводитимуть порядки на Донбасі за наші гроші!
  7. Ну, інарешті вибори до місцевих рад в зоні АТО, які плануються на 9 листопада, забезпечатьось такий чудовий і "солодкий" мир від Порошенка!

Цей документ - ніщо інше, як визнання поразки з одночасною сплатою контрибуціїЯнуковичу і російським найманцям.

Хочеться тепер отримати одну відповідь від авторів такого законопроекту: защо гинуть наші хлопці  у боротьбі зросійськими окупантами?

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи