Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2018 17:17

Ображене самоврядування

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

На російських теренах зараз масово карають людей за лайки і пости у соцмережах. Московський стиль придушення нелояльних старанно наслідують діячі українського адвокатського самоврядування.

На російських теренах зараз масово карають людей за лайки і пости у соцмережах.

Дивно, але московський стиль придушення всіх незгодних та нелояльних старанно наслідують деякі діячі українського адвокатського самоврядування.

30 липня 2018 року Рада адвокатів Дніпропетровської області спрямувала “куди треба” скаргу щодо неналежної поведінки адвоката Сухого Артема Геннадійовича.

Рада адвокатів Дніпропетровської області вважає, що адвокат Сухой заслуговує на позбавлення права на заняття адвокатською діяльністю з наступним виключенням з ЄРАУ за одноразове грубе порушення правил адвокатської етики, що підриває авторитет адвокатури України.

Що ж такого одноразово скоїв на думку членів регіональної ради адвокат Сухой Артем Геннадійович?

Розмістив коментарі!

Під публікацією у Facebook!

 Як я зрозумів, мова про цю публікацію і про ці коментарі.

Як бачимо, користувач Artem Sukhoi  накоментив  19 слів  з прийменниками і займенниками включно. Припустімо, що проведені Радою адвокатів Дніпропетровської області  дослідження дали точний результат, Artem Sukhoi - Сухой Артем Геннадійович.

Я не буду намагатися навіть уявити, за якими з цих 19 слів шановні члени Ради адвокатів Дніпропетровської області безпомилково здогадалися, що мова саме про них.

Невже колеги прийшли у такий збуджений стан від трьох однокорінних слів на букву “П”?

Чи не занадто низько оцінюють члени Ради адвокатів Дніпропетровської області авторитет адвокатури, вважаючи, що для руйнації того авторитету достатньо двох речень з 19 слів, хай три з них  і на букву “П”?

Адже авторитет української адвокатури міцний, як ніколи.

Той авторитет навіть участь десятків колег у створенні так званих “адвокатур ДНР/ЛНР” ні на міліметр не похитнули.

А Рада адвокатів Дніпропетровської області  злякалася пари коментів?

Ті коменти, думаю, і не помітив би ніхто, якби не пильність колеги Олександра Володимировича Шваба, що оперативно  “выволок на свет и приволок подколотый подшитый матерьял”.

Є відома легенда про російського царя Олександра III.

Той ще був реакціонер, як вчили нас у радянській школі, прогресивні реформи згортав.

Але справу, порушену щодо солдата за образу царської персони (солдат сказав, що йому плювати на імператора), повелів закрити. Наказав, правда, передати солдатові, мовляв, імператор на нього теж плював.

На відміну навіть від царя-реакціонера, адвокатське самоврядування замість величі і благородства демонструє дріб’язковість та мстивість.

А це точно шкодить авторитету адвокатури. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]