Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2017 12:48

Коли хоче біда грошей…

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Коли хоче біда грошей, то тра біді дати, писав український класик Степан Руданський. Такою бідою стало для українських адвокатів наше довгоочікуване, шановне, авторитетне, розумне, професійне, щедре і одночасно економне самоврядування.

Коли хоче біда грошей, то тра біді дати, писав український класик Степан Руданський.

Такою бідою стало для українських адвокатів наше  довгоочікуване, шановне, авторитетне, розумне, професійне, щедре і одночасно економне самоврядування.

Я давно попереджав, що самоврядування хотітиме адвокатських грошей.

І самоврядування хоче. І хоче грошей побільше, бо воліє бути самодостатнім.

А всім нам відомо, що з усіх розваг та задоволень цього світу, українські адвокати найбільше полюбляють сплачувати внески.

Особливо пощастило в цьому році столичним адвокатам, до лав яких не так давно приєдналося і наше адвокатське об’єднання.

Керівництво НААУ організувало для нас славнозвісну конференцію Михальского-Ярош
 
В результаті   столичні адвокати отримали щасливу можливість сплатити внесок на утримання дорогого самоврядування хоч і не у подвійному розмірі, але на 170 відсотків!

На сайті НААУ всі 100 відсотків внеску пропонується платити
на розрахунковий рахунок Національної асоціації адвокатів України, як організації засновника всіх органів адвокатського самоврядування”.  

А на сайті Ради адвокатів міста Києва про жодні проблеми не повідомляється і пропонується сплачувати 70 відсотків  внеску на рахунок Ради.

Ще й попереджають про невірні реквізити на сайті НААУ.

Тому адвокати нашого адвокатського об’єднання не змогли відмовити собі у задоволенні   сплатити внески на всі вищезгадані реквізити.

Коли хоче біда грошей, то тра біді дати…

P.S. Сподіваюся, більшість читачів самі здогадлися, а адвокатам спеціально пояснюю, що розміщений вище текст є іронічним і саркастичним.
А зайво сплачені гроші ми повернемо. Нам для рідного самоврядування нічого не шкода. Але закон є закон.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]