Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.09.2014 15:24

Санкції проти агресора потрібно не послаблювати, а нарощувати

Народний депутат України VII, VIII скликань

Як відомо, до кінця поточного місяця Європейський союз має намір переглянути санкції, введені проти Російської Федерації. За словами прес-секретаря глави європейської дипломатії, скоріш за все, вони будуть ослаблені.

Санкції проти агресора потрібно не послаблювати, а нарощувати -  інакше можемо отримати «Фюррера 21 століття».

Як відомо, до кінця поточного місяця Європейський союз має намір переглянути санкції, введені проти Російської Федерації. За словами прес-секретаря глави європейської дипломатії, скоріш за все, вони будуть ослаблені.

Однак ніякого пом’якшення чи припинення санкцій бути не може. Адже Росія не припинила агресії проти України, вона продовжує поставляти терористам зброю, бійців, під виглядом гуманітарних конвоїв перевозить на територію нашої держави невідомо які вантажі.

Росія жодним чином не пішла на поступки і не припинила свої зазіхання на Українську тереторію. Чого варта лише анексія Криму…

Україні потрібна дієва допомога світової спільноти. Нашій державі мають надати право купувати високоточну зброю, адже воювати з автоматами проти «градів», «буків» та інших сучасних видів озброєння - майже не можливо, навіть враховуючи високий патріотизм українців і щире прагнення перемоги.

Сьогодні Україна залишилася майже сам на сам з потужним агресором, який займає третє місце в світі по кількості і якості озброєння Тому нашій країні дуже непросто в таких умовах зберегти територіальну цілісність і суверенітет.

В історії людства вже був приклад подібного агресора. Гітлер теж починав захоплювати Чехословаччину під приводом «миру» для тих німців, що проживали у Судетській області. Потім були Польща, Угорщина, Румунія, Африка та інші країни. Протягом невеликого періоду часу Німеччині вдалося захопити майже всю Європу.

Сьогодні все може повторитися знову, тільки цього разу агресор має вже інше обличчя.

І саме Україна є форпостом між цивілізованим світом і російською інтервенцією.

Тому санкції проти загарбника потрібно не послаблювати, а нарощувати.

На сьогоднішній день Росію може зупинити заборона кредитування і фінансування російських банків, ембарго на російську нафту, яка для світу може бути замінена на іранську лівійську, саудівську чи будь-яку іншу.

Росія повинна відчути на собі реальний тиск світової спільноти. Якщо зараз на Путіна не вплинути дієвими санкціями, то ми можемо отримати «Фюррера 21 століття», який має такі великі апетити, що зможе поглинути, кого забажає, а потім приєднати їх до Митного союзу, так званого «руського миру», чи до інших свої міфічних утворень.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]