Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.09.2017 17:17

Перебріхування слів Волкера дорого коштуватиме Саакашвілi

Політичний консультант

Саакашвілі далі залишиться стояти в кущах під Білим домом, як це було під час інавгурації його ніби-то "друга" Президента Дональда Трампа.

Екс-Президент Грузії Mikheil Saakashvili перебрехав слова Курта Волкера. У себе на Фейсбук він поділився відео і дав текстовий переклад одного фрагменту.

За версією Міхеїла Саакашвілі Курт Волкер заявив:  «Якщо Україна хоче будувати правову державу, Михайлу Саакашвілі потрібно дати можливість відстояти своє громадянство в суді. Порошенко слід менш драматично підходити до Саакашвілі і зайнятися питаннями поліпшення управління країною і боротьбою з корупцією»


А, насправді відповідь представник Держдепу США звучала так:  "Україна – правова країна. Хтось, на зразок колишнього президента Саакашвілі, має право на розслідування своєї справи в українських судах. Сподіваюсь що люди понизять градус ескалації цієї політичної драми і сфокусуються на юридичних аспектах. Україна зараз дійсно посилює свої демократичні інститути, бореться з корупцією і проводить економічні реформи. Україна дійсно має стати сильною країною – в демократичному і економічному сенсі – щоб вона могла протистояти агресії, яку вона зазнала з боку Росії і стати успішною країною в майбутньому"

Переклад я взяв із запасом. Кажуть, Курту Волкеру, котрий якраз перебуває у Грузії, уже повідомили про досить вільне трактування його слів і наповнення їх зовсім іншим змістом. Представник Держдепу був дуже незадоволений такою маніпуляцією екс-Президента. 

Ця брехня дуже дорого коштуватиме Міхеїлу Саакашвілі і він далі залишиться стояти в кущах під Білим домом, як це було під час інавгурації його ніби-то "друга" Президента Дональда Трампа.

PS: Саакашвілі час сідати за переписування Біблії

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]