Про автора

Євген Дудник Керівник напрямку з питань державної допомоги юридичної фірми "ADS Legal Group"

Професійна діяльність. Пройшов шлях від помічника секретаря тендерного комітету (у 2002 році) до фахівця, який здійснював методичне забезпечення та контроль за дотриманням порядку здійснення державних закупівель замовниками м. Києва (у 2004-2006 рр, під час роботи в КМДА), а також до заступника директора Департаменту з питань державних закупівель – начальника відділу методологічного забезпечення Антимонопольного комітету України (у 2008 році). 

Пізніше, працюючи у Департаменті конкурентної політики та Юридичному департаменті АМКУ, долучався до вирішення питань формування та реалізації конкурентної політики в Україні, брав участь у співробітництві з фаховими міжнародними організаціями у цій сфері (МРАП, ICN, OECD, UNCTAD). 

У 2014-2017 рр. брав активну участь у впровадженні ефективної системи моніторингу і контролю державної допомоги суб’єктам господарювання в Україні та формуванні відповідної нормативної бази. 

З 2018 року працюю в ЮФ "ADS Legal Group" на посаді Керівника напрямку з питань державної допомоги. 

Участь у розробці законодавства. Брав участь у розробленні декількох розпоряджень АМКУ, зокрема, від 15.08.2012 № 557-р Про затвердження Типових вимог до узгоджених дій суб’єктів господарювання стосовно спільних науково-дослідних та/або дослідно-конструкторських робіт, дотримання яких дозволяє здійснювати ці узгоджені дії без дозволу органів Антимонопольного комітету України, а також є співавтором низки розпоряджень АМКУ, що встановлюють організаційні засади здійснення АМКУ моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання, зокрема, від 28.12.2015 № 43-рп Деякі питання реалізації Закону України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання", від 04.03.2016 № 2-рп Про затвердження Порядку подання та оформлення повідомлень про нову державну допомогу та про внесення змін до умов чинної державної допомоги, від 12.04.2016 № 8-рп Про затвердження Порядку розгляду справ про державну допомогу суб’єктам господарювання тощо.

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]