Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.11.2019 13:17

Підсумки 45-го медіатижня: Джек Ма та бійка Ляшка vs Геруса

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Київський міжнародний економічний форум, Візит Зеленського до Харкова, бійка Ляшка та Геруса.

Медіаохоплення В.Зеленського знизилося на 3% на ТБ, проте зросло на 3% в інтернеті. Цього тижня Президент здійснив робочий візит до Харкова, взяв участь у Київському міжнародному економічному форумі, а також розповів про свої плани в інтерв’ю «Відверто з Президентом».

45mediaweek

Медіаохоплення А.Геруса зросло на 123% на ТБ та на 540% в інтернеті у зв’язку з його бійкою з О.Ляшком в аеропорту «Бориспіль», а також дискусіями навколо законопроекту про ринок електроенергії.

Охоплення О.Гончарука зросло на 61% на ТБ та 12% в інтернеті. Цього тижня Прем’єр презентував держбюджет-2020 та взяв участь у Київському міжнародному економічному форумі.

Інцидент в аеропорту «Бориспіль» також призвів до зростання на 487% на ТБ та на 1000% в інтернеті охоплення другого учасника бійки – О.Ляшка.

ТБ-охоплення Р.Ахметова збільшилося на 8%. Р.Ахметова продовжували згадувати у зв’язку з його благодійною діяльністю.

Охоплення А.Авакова зросло на 49% на ТБ та 28% в інтернеті. Міністра внутрішніх справ переважно згадували в контексті затримання в Польщі ветерана І.Мазура та ситуації навколо розведення військ.

ТБ-охоплення Ю.Світличної зросло 1000% у зв’язку з її звільненням із посади голови Харківської ОДА.

Охоплення В.Кличка знизилося на 50% на ТБ, проте зросло на 41% в інтернеті. Медіа згадували мера столиці в контексті його участі в Київському міжнародному економічному форумі, а також ситуації навколо прориву тепломережі на вул.Саксаганського в Києві.

Медіаохоплення Р.Рябошапки знизилося на 75% на ТБ та на 32% в інтернеті. Телеканали згадували Генпрокурора в контексті його інтерв'ю «Лівому берегу», переписки пранкера «Джокера» з М.Тищенком, а також перебігу розслідувань резонансних вбивств.

Охоплення П.Порошенка зменшилося на 25% на ТБ та на 14% в інтернеті. Медіа згадували екс-президента в рамках обшуків на ТК «Прямий», а також кримінальних проваджень ДБР.

Інтернет-охоплення І.Коломойського впало на 2%. Цього тижня матеріали про І.Коломойського стосувалися лобіювання законопроектів про ринок електроенергії, статті «The New York Times», а також заяв Р.Рябошапки про його невигідність для «людей Коломойського».

Охоплення В.Пристайка в інтернеті знизилося на 38%. Сайти висвітлювали коментарі В.Пристайка щодо візиту російського депутата О.Журавльова у Золоте, розведення військ у Петровському та підписання безвізу з Монголією.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]