Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.10.2019 11:35

Підсумки 41-го медіатижня: Прес-марафон та візит до Одеси

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Прес-марафон В.Зеленського, візит Президента до Одеси, розгляд справи С.Пашинського.

Медіаохоплення В.Зеленського знизилося на 14% на ТБ, однак зросло на 50% в інтернеті. Найбільш активно ЗМІ висвітлювали подробиці участі Президента у прес-марафоні та деталі його візиту до Одеси. Також суттєве охоплення отримали заяви віце-президента США М.Пенса щодо готовності до опублікування стенограм його розмов із В.Зеленським.

41mediaweek

Охоплення П.Порошенка зменшилося на 14% на ТБ, проте зросло на 23% в інтернеті. ЗМІ висвітлювали реакцію екс-президента на прес-марафон В.Зеленського, а також подавали коментарі ДБР щодо справ, у яких фігурує П.Порошенко.

Більше ніж на 1000% на ТБ та в інтернеті зросло охоплення екс-нардепа С.Пашинського у зв’язку із розглядом його справи за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень В.Хімікусу.

Медіаохоплення В.Пристайка зросло більше, ніж на 1000% на ТБ та на 61% в інтернеті. Медіа висвітлювали заяви міністра закордонних справ щодо нового обміну полоненими з РФ, відкладення процесу розведення військ, а також планів повернення захоплених українських кораблів.

ТБ-охоплення Р.Ахметова знизилося на 5%. Р.Ахметова продовжували згадувати у зв’язку з його благодійною діяльністю.

На 208% на ТБ зросли показники охоплення А.Геруса завдяки згадкам т.з. «формули Геруса», що впливає на відновлення імпорту електроенергії з РФ.

Охоплення В.Кличка збільшилося на 20% на ТБ та на 68% в інтернеті. ЗМІ згадували мера Києва в контексті його очолювання асоціації громад «Київська агломерація», досягнень на посаді, а також подробиць ремонту Шулявського мосту.

ТБ-охоплення І.Коломойського зросло на 56%, а інтернет-охоплення – на 65%. Медіа згадували І.Коломойського в контексті подробиць прес-марафону В.Зеленського, лобіювання т.з. «формули Геруса», а також суду щодо повернення «Приватбанку».

Показники охоплення О.Гончарука знизилися на 42% на ТБ, однак зросли на 15% в інтернеті. Найбільш активно ЗМІ висвітлювали заяви Прем’єра про підготовку до опалювального сезону, тарифи та збільшення фінансування оборонної сфери.

Охоплення А.Авакова зросло на 158% на ТБ і на 151% в інтернеті. Медіа згадували А.Авакова у зв’язку із замовленням МВС в ДП «Антонов» 13 літаків АН-178, а також подробицями прес-марафону В.Зеленського.

Інтернет-охоплення А.Богдана збільшилося на 66%. Сайти повідомляли про спростування очільником Офісу президента знайомства із бізнесменом С.Кисліним, а також згадували Богдана в контексті прес-марафону Президента.

Охоплення Ю.Луценка в інтернеті знизилось на 4%. Найбільш активно сайти висвітлювали заяви екс-генпрокурора щодо його зустрічі з особистим адвокатом Д.Трампа. Також активно повідомлялося про відновлення справи про напад на журналістів «Схем» на весіллі сина Луценка.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]