Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.04.2024 15:18

Триває реформа забезпечення продуктами харчування ЗСУ

Волонтерка, Радниця заступника Міністра оборони, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міноборони

Налаштовані на плідну співпрацю заради кінцевого беніфіціара, який сидить в окопі

Відбулась робоча нарада ініційована Командуванням Сил логістики ЗСУ за участі представників Міноборони та Державного оператора тилу. Тема робочої наради забезпечення продуктами харчування ЗСУ.

Начальники продовольчих служб всіх родів військ відзвітували про поточний стан забезпечення продуктами харчування своїх підрозділів. Озвучили проблемні питання реформування системи харчування ЗСУ. Запропонували шляхи подолання таких питань. Озвучили проблемні питання на місцях. Представники ДОТ своєю чергою озвучили своє бачення деяких спірних питань. Взяли в роботу питання озвучені Начальниками продовольчих служб.

Так, реформування під час війни це, як на автомобілі, який їде, замінювати двигун. Задача не тільки замінити двигун, а зробити ще так, щоб автомобіль продовжував їхати.

Ми не розділяємо виклики та відповідальність між собою. КСЛ, МО, ДОТ працюють спільно над подоланням всієї проблематики. Запроваджують нові механізми та методи реформування харчування ЗСУ. Всі налаштовані на подолання проблем, та забезпечення ЗСУ своєчасно, у повному обсязі, та в належній якості харчуванням.

Так, непросто. Але ми не ховаємось від проблем. Ми налаштовані на плідну співпрацю заради кінцевого бенефіціара, який сидить в окопі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]