Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.11.2015 19:53

Відкрите звернення до депутатів місцевих рад

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради. Експерт із питань аграрної політики

За результатами місцевих виборів Аграрна партія України увійшла в п’ятірку політичних сил України, які отримали найбільшу підтримку людей. Справжнім успіхом стали результати і нашої Київської обласної організації. В загальному підсумку на Київщині до райо

За результатами місцевих виборів Аграрна партія України увійшла в п’ятірку політичних сил країни, які отримали найбільшу підтримку людей. Справжнім успіхом стали результати і нашої Київської обласної організації. В загальному підсумку на Київщині до районних та міських рад увійшли 68 представників Аграрної партії України, а 10 стали сільськими головами.

Однак, вже зараз при формуванні депутатських фракцій в місцевих радах у ряді областей України та підведенні підсумків другого туру виборів міських голів, ми бачимо загрозливі тенденції, коли демократичний вибір громадян нівелюється підкупом та політичними спекуляціями окремих політичних сил. Вибори міського голови в Кривому Розі засвідчили ганебну практику нечистої політичної боротьби, в яку втягнулися більшість учасників виборчого процесу в цьом умісті.

Щоб уникнути подібної ситуації на Київщині маємо бути обережними і виваженими. Основне завдання, яке стоїть перед депутатами Аграрної партії України – виконувати програму партії та не голосувати за рішення, які не йтимуть на користь громаді.

Важливо, щоб наші депутати «не втратили обличчя», щоб на наступних виборах ми могли сміливо дивитися люд ям в очі, щоб нам не закидали, що наші депутати поступились принципами заради власних інтересів .

Маємо розуміти, що відповідально включившись в роботу в районних та міських радах в Аграрної партії України є великий потенціал стати найвпливовішою політичною силою в країні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]