Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.11.2015 19:53

Відкрите звернення до депутатів місцевих рад

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради. Експерт із питань аграрної політики

За результатами місцевих виборів Аграрна партія України увійшла в п’ятірку політичних сил України, які отримали найбільшу підтримку людей. Справжнім успіхом стали результати і нашої Київської обласної організації. В загальному підсумку на Київщині до райо

Зарезультатами місцевих виборів Аграрна партія України увійшла в п’ятірку політичних силкраїни, які отримали найбільшу підтримку людей. Справжнім успіхом стали результатиі нашої Київської обласної організації. В загальному підсумку на Київщині дорайонних та міських радувійшли 68 представників Аграрної партії України, а 10 стали сільськими головами.

Однак, вжезараз при формуванні депутатських фракцій в місцевих радах у ряді областейУкраїни та підведенні підсумків другого туру виборів міських голів, мибачимо загрозливі тенденції, коли демократичний вибір громадян нівелюється підкупомта політичними спекуляціями окремих політичних сил. Вибори міського голови в КривомуРозі засвідчили ганебну практику нечистої політичної боротьби, в якувтягнулися більшість учасників виборчого процесу в цьом умісті.

Щоб уникнути подібної ситуаціїна Київщині маємо бути обережними і виваженими. Основне завдання, яке стоїтьперед депутатами Аграрної партії України – виконувати програму партії та неголосувати за рішення, які не йтимуть на користь громаді.

Важливо,щоб наші депутати «не втратили обличчя», щоб на наступних виборах ми моглисміливо дивитися людямв очі, щоб нам не закидали, що наші депутати поступились принципамизаради власних інтересів.

Маємо розуміти,що відповідально включившись в роботу в районних та міських радах вАграрної партії України є великий потенціал стати найвпливовішою політичною силоюв країні.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи