Про автора

Богдан Катрушин Керівник Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, кандидат економічних наук

Професійна діяльність. Працюю на посаді в.о. начальника Східного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками з грудня 2020 р.

Протягом 2001-2013 рр. працював в структурі Державної податкової інспекції, де обіймав посади від державного податкового інспектора до першого заступника ДПІ Голосіївського району м. Києва, Києво-Святошинського району Київської області.

У 2013-2014 рр. працював першим заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів в Автономній Республіці Крим.

Протягом 2017-2020 рр. займався приватною адвокатською практикою у складі Адвокатського об’єднання "Статніков, Катрушин та партнери".

Спеціалізація. Податковий та фінансовий аудит, система оподаткування, електронне декларування, фінансове право.

Освіта. Магістр правознавства. В 1999 році закінчив Київський державний торговельно-економічний університет, спеціальність – "Правознавство".

У 2016 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, магістр за спеціальністю "Державне управління у сфері освіти".

Контакти
E-mail: [email protected]