Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.10.2014 15:48

Як українські ЗМІ "ліплять" образ корупціонера

Лідер громадського руху "Ми разом"

Я глибоко ненавиджу корупціонерів, чия злочинна діяльність призводить до смертей в буквальному розуміння. Я ще глибше ненавиджу корупціонерів, які під час і після Євромайдану — революції, яка знищила правила гри «імені Януковича» — грабували бюджет і насил

Звинувачення у розкраданні державних (тендерних) коштівпід час Революції Гідності завжди мають велику емоційну силу. Журналістрозраховує на те, що читач вибухне критикою на адресу того «мажора», який, колигинули найкращі з нас, думав про накопичення свого вторинного, а то йтретинного капіталу.

У цьому звинуватили і мене. І звинуватили абсолютнонесправедливо.

bORYSPIL_CAFE (2)_2.jpg

Розповім про «історію питання». 24 січня ДП «Міжнароднийаеропорт «Бориспіль» за результатами тендерів уклав угодупідрядуз ПП «Тіді ЛТД»на послуги харчування пасажирів аеропорту. За даними журналістів видання «Наші гроші», дане підприємство засноване «у липні 2013 р.,мало 500 тис грн. статутного капіталу і жодного тендеру до сьогодні невигравала». На додаток до цього, пишуть вони, «троє учасників пропонуваливиконати замовлення дешевше – на 25-50% дешевше». 

Директор підприємства — моя колишня дружина, ОксанаЮракова. Саме цей факт нібито доводив, що я маю якесь корупційне відношення доцієї угоди. Також додавали, що єдиний офіційний телефон ПП «Тіді ЛТД» (044)459-06-65) збігається з контактним номером ТОВ «Універсальнатранспортно-машинобудівельна група», директором якої я був на той момент і є доцих пір.

Здається ? думали люди під час читання матеріалу ? цих двохзбігів цілком достатньо для того, щоб зробити сумні для Юракова висновки. Але язнаю цю ситуацію зсередини і за допомогою цього блогу хочу сказати ось що.

По-перше, з колишньою дружиною я на лютий 2014 року буврозлучений більше 7 років. І наші колишні стосунки не є підставою для неї  не займатись підприємницькою діяльністю.Більш того, я вважаю, що справжній чоловік має допомагати навіть колишнійдружині.

По-друге, коли вона раніше попросила мене допомогти зреєстрацією цього підприємства, я порекомендував їй своїх знайомихорендодавців, яким належить цей номер телефону — 044 459 06 65. Отже, нетреба бути Шерлоком Холмсом, щоб розплутати цю просту історію. Підприємствабули зареєстровані за однією адресою, тому не дивно, що телефонні номеризбігаються.

По-третє, ні я, ні мої близькі ніколи не займали посадиаеропорту «Бориспіль».

Хочу додати, що я, разом з мільйонами українців,ненавиджу корупцію в нашій державі і багато років борюсь з цим ганебним явищем.

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи