Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.11.2016 19:53

Посада на 59 відсотків?

Депутат Київради (Батьківщина)

На цьому тижні було чергове засідання бюджетної комісії Київради на якому розглядалися питання стану освоєння коштів головними розпорядниками! Дуже дивною для мене звучить спір серед колег з приводу хто кращий - ті, що за рік освоїли кошти на 59% чи на 39%

На цьому тижні було чергове засідання бюджетної комісії Київради на якому розглядалися питання стану освоєння коштів головними розпорядниками! Дуже дивною для мене звучить спір серед колег з приводу хто кращий - ті, що за рік освоїли кошти на 59% чи на 39%! 

Цікаво, чи так само дискутували б, якби мова йшла про стан виконання хірургом операції, наприклад, чи робота вчителя, який навчив  учня, наприклад, на 60% абетці чи таблички множення!!! Скільки б, цікаво, такий хірург чи вчитель пропрацював би на своїй посаді??? Скажу більше, навіть депутат, який працюватиме на 60%, ніколи більше не буде мати шанс стати ним знову! А міським чиновникам усіх рівнів нічого не заважає й далі, не зважаючи на такі показники, займати свої посади і звітувати по телевізору і соцмережі про свої чергові досягнення!

Вибачте, будь-ласка, але я дійсно не розумію, як так вийшло в наших чиновників ледарювати, щоб аж так закінчити рік! Невже в місті все настільки ідеально, що їм нема чого за ті кошти було робити? Всі дитячі майданчики відремонтовані, всі ямки на троутуарах залагоджено, у під'іздах всіх будинків міста зроблено ремонт, у сфері соціального захисту всі отримали підтримку, а про благоустрій дворів я взагалі мовчу - все прекрасно! Шановні представники влади, хочу звернутись до вас із проханням озирнутись навколо себе та подивитись на скільки відсотків  ви освоїли свою посаду?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]