Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.12.2011 18:37

Янукович, не вбивай Юлю!

Експерт з питань соціальної політики

Приходьте 13 грудня о 10 ранку до Апеляційного суду Києва (вул. Солом"янська 2-а)!

Влада свідомо реалізує сценарій вбивства лідера опозиції Юлії Тимошенко у слідчому ізоляторі.

Про це, зокрема, свідчать заяви керівника пенітенціарної служби про те, що Юлію Тимошенко повернуть до звичайної камери СІЗО, оскільки вона "не докладає зусиль для свого одужання", повідомили в партії "Батьківщина".

У своїй заяві однопартійці Юлії Тимошенко підкреслили, що у влади відмовили гальма елементарної порядності та людяності.

"Яких зусиль має докладати для свого одужання Юлія Тимошенко, якщо вона вже понад місяць не встає з ліжка, а отримує тільки знеболювальні, та й то нерегулярно? Яким дивним чином може одужати хвора жінка без діагнозу, без ліків і навіть без лікаря, якому вона довіряє?", - йдеться в заяві.

"Цілком очевидно, що отримати належне лікування Юлія Тимошенко зможе лише в умовах стаціонару спеціалізованого медичного закладу поза межами СІЗО, і це підтверджено висновками незалежних медиків", - нагадали в партії.

Там підкреслили, що в усіх інших випадках виникають серйозні підозри в намаганні фізичного знищення лідера опозиції.

"Подібні заяви керівництва пенітенціарної служби, цинічні висновки тюремних лікарів, абсурдні виїзні засідання суду – це все рішення, які спрямовані на вбивство Юлії Тимошенко. Ми переконані, що замовлення на страту іде персонально від Януковича", - підкреслили в "Батьківщині".

"Ми продовжуємо наполягати, що Юлія Тимошенко перебуває в СІЗО абсолютно безпідставно. Вона має бути негайно звільнена з-під арешту", - заявили в партії.

Останні події яскраво демонструють: в країні немає судочинства, а є лише диктатор - і силові органи, як інструмент репресій. Владі начхати на європейські цінності, про які вони так багато говорять закордоном. Їм начхати на цінності людські. У них є одна мета - знищити Юлію Тимошенко не лише морально, а й фізично.

Нещодавно, всупереч Закону і здоровому глузду, після закритого суду у камері СІЗО, у Юлії Тимошенко повторно забрали волю, і одночасно кожного з українців позбавили європейського майбутнього: високих зарплат, гідних пенсій, якісної медицини, конкурентноспроможної освіти, врешті-решт - можливості безвізових поїздок у Європу.

Авторів цього рішення знає вся країна. Це президент Янукович, у якого страх перед Тимошенко паралізував мислення. Це Генеральний прокурор Пшонка та його перший заступник Кузьмін, які реанімують 15-річні справи, скасовані всіма судами. Це голова СБУ Хорошковський, який з готовністю піонера обґрунтовує можливість подвійних арештів та потрійних розстрілів. Це команда нечвоглодів і кіреєвих та кнопкодави з Партії регіонів.

Але вони бояться не лише Юлії Тимошенко, - вони бояться народу України, який все більше підтримує лідера опозиції у відповідь на її безкомпромісну боротьбу з режимом.

Партія "Батьківщина" закликає всіх, кому небайдужа доля країни, - 13 грудня приходьте до Апеляційного суду, щоб відстояти наше право на свободу і людську гідність!

Збір о 10:00 біля приміщення Апеляційного суду Києва, на Солом'янській площі (Солом'янська 2-а)          


   Р.S. Передайте це повідомлення друзям...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]