Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.11.2020 14:06

Нема ніякої конституційної кризи!

Експерт з питань соціальної політики

Причини владної істерики.

Причина істерики влади – розгляд Конституційним Судом закону про розпродаж землі та інших антинародних рішень, які проштовхував президент, а також є намагання влади  відвернути увагу від тарифного пограбування українців на фоні коронавірусу...

Влада влаштувала колотнечу навколо Конституційного Суду, як тільки зрозуміла, що той може скасувати її корупційні рішення і зупинити колонізацію країни. Щойно Суд прийняв до розгляду подання про неконституційність розпродажу української сільськогосподарської землі, стратегічної власності, введення грального бізнесу в країні, створення іноземних наглядових рад у державних корпораціях, суддів почали залякувати й шантажувати, вимагаючи змінити їхню позицію.
Мета влаштованої владою брудної інформаційної кампанії – «змести цей суд, залишити розпродаж землі та стратегічної власності країни в силі, а на місце чинного Конституційного Суду поставити кишенькових маріонеток, які будуть обслуговувати політику колонізації країни.
Проблема введення не у відповідальності за корупцію та незаконне збагачення...
Народні депутати вже внесли три законопроєкти, які передбачають чітке введення електронного декларування на всіх рівнях чиновницької вертикалі. Вже зареєстрований законопроєкт про відповідальність конституційних суддів за порушення закону – але не уряд мусить контролювати суди, а Вища кваліфікаційна комісія. Верховна Рада  мусить негайно розглянути новий  законопроєкт про кримінальну відповідальність за неправильне заповнення декларацій та незаконне збагачення. Усе це мусить бути прийнято Верховною Радою, бо не можна залишати Конституційний Суд під тиском і практично тільки під управлінням виконавчої гілки влади!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]