Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2015 14:47

Війна Уряду з "зеленими" тарифами

Бізнесмен

Україна не зможе зупинити процеси, які в світі є найпрогресивнішими.

Спостерігаючи за війною уряду з"зеленими тарифами", я чітко бачу бажання "віджати" тарификомпаній, які належать Клюєву (сонячні станції). Навіть переконаний в тому, щоколи це станеться, і уряд переможе, провівши справедливі тарифи в новому законічерез ВР, то альтернативна енергетика стане знову пріоритетом.


Україна не зможе зупинити процеси,які в світі є найпрогресивнішими. Також цього не дадуть зробитиінвестори і фінансові донори (МВФ, ЄБРР, Світовий Банк та інші). Якщо будутьтиснути на прогрес, то грошей давати будуть менше, а то і взагалі не дадуть.


Тобто: Яценюк отримав декількасерйозних попереджень, взяв місяць і почав діяти.


Гравці галузі альтернативноїенергетики можуть навіть репнути, алекриком і звинуваченнями нічого не вирішити.Механізм запущено, треба почекати. За цей періодрекомендую засудити НКРЄ за втрати, які всі понесли з серпня минулого року. Цебула управлінська помилка, за яку держава відповість грошима. Також працювати зВР на консультативних засадах готуючи солідарний з урядом закон (за основувзяти 2010, тим більше, що цей процес уже йде).


Прем'єр має скористатися ситуацією ізмінити керівництво Міністерства палива та єнергетики. Єпроблема з Коломойським, з "зеленими" інвестами - хіба це говорить,що міністр і його команда здатні працювати? Ганьба втому, що робочі питання, які мають вирішуватися на тактичному рівні,піднімаються на рівень Президента і Прем'єра. Тут як раз потрібні “топи з Європи. Цю галузь маютьреформувати досвідчені менеджери, які очолювали енергетичні компанії світовогорівня.

 

 

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи