Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.02.2015 18:29

Київщина – енергетично-незалежний регіон

Бізнесмен

Я оголошую про розробку стратегічного енергетичного плану під назвою "Київщина – енергетично-незалежний регіон"!

Я оголошую про розробкустратегічного енергетичного плану під назвою “КИЇВЩИНА – ЕНЕРГЕТИЧНО-НЕЗАЛЕЖНИЙ РЕГІОН”.

Метою цього проекту є розробка планудій та створення певних умов для залучення інвесторів у проекти переведенняКиївської області на альтернативні джерела енергії та на ті джерела енергії,які може надати сама Київщина. Наприклад, лісгоспи, відходи сільськогогосподарства та промисловості, річки та вітер. Тобто, метою проекту будепереведення всіх котелен у регіоні набіопаливо та переведення всіх будівель на електроенергію вироблену зальтернативних джерел. Подібні заходи допоможуть поступово скоротити споживанняприродного газуу регіоні, ау майбутньому – повністю відмовитися від нього.

Передумовою розробки цього плану бувпілотний проект найпотужнішої в Східній Європі електростанції на біомасі вІванківському районі Київської області – ЕкоТЕС “Іванків” – за рахунок якоїфактично всі мешканці району можуть користуватися виключно альтернативноюелектроенергією, яку виробляє ЕкоТЕС. Було проведено ряд дослідів з метоювстановлення кількості енергії, яку споживають мешканці Іванківського району. Врезультаті, ми з точністю можемо заявити, що на сьогоднішній день мизаготовляємо біомаси достатньо для того, щоб не тільки отопити, а й освітитивсі об’єкти соціального призначення, такі як лікарні, школи, садочки, та всіпомешкання Іванківського району.

Отже ми починаємо розробку планудій. Україна має величезний енергетичний потенціал, адже вона – агропромисловакраїна, яка багата на різноманітну сировину. Всі регіони мають потенціал дозменшення споживання або повного заміщення природного газу. І ми починаємо зКиївщини.

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи