Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.03.2011 23:29

Узурпація влади?

Ексдепутат Запорізької обласної ради

У Запорізькій області Партія регіонів запровадила нове ноу-хау, яке озвучив особисто губернатор Петров Б.Ф. Зокрема прийнято рішення про забезпечення постійного контролю за роботою представників місцевої влади. У зв’язку із чим у Запорізькій області розгор

У Запорізькій області Партія регіонів запровадила нове ноу-хау, яке озвучив особисто губернатор Петров Б.Ф. Зокрема прийнято рішення про забезпечення постійного контролю за роботою представників місцевої влади. У зв’язку із чим у Запорізькій області розгортається проект «Партійний контроль».

Так «Партійний контроль» за діяльністю чиновників буде здійснюватися на базі громадських приймалень Партії Регіонів, що працюють у кожному районі області й обласного центру, а також у містах Бердянську, Енергодарі, Мелітополі, Токмаку тощо.

Тепер кожен мешканець області, що має обґрунтовану претензію до роботи чиновників на місцях, може прийти до громадської приймальні Партії Регіонів та заповнити бланк скарги.

У такий спосіб реалізуватиметься принцип політичної відповідальності ПР, яка фактична сформувала вертикаль влади у Запорізькому регіоні.

 

Ось таку офіційну позицію влади озвучив 21 березня 2011 губернатор Запорізької області. Який забув, що знаходиться у кріслі чиновника, а не на партконференції ПР.

 

Мені це особисто нагадало ностальгічні часи Компартії. Але здається враження, що час минув, а висновків так ніхто робити і не бажає…

 

Коли замість принципу «професіоналізму» у кадрових питаннях використовується принцип «слухняності», жодна політична сила не досягне своїх задекларованих цілей.

На цьому вже погоріли Помаранчеві. Коли вони тільки те й робили, що декларували, а виконувати це нема було кому.

До речі, мені здається, що коли народ України висловлював довіру ПР, то були сподівання на професіональний підхід до розв’язання усіх питань. Але ж відродження кумівства, тотального контролю, та узурпації влади – це шлях у нікуди!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]