Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.01.2014 16:07

Три тушки

Керівник Аналітичної групи ім. Григорія Сковороди

Ніякого плану дій в опозиціонерів нема. Вони все ще лишаються кандидатами в президенти

Були вчора ввечері з друзями-журналістами на Майдані. Довго чекали трьох лідерів опозиції аби ті розповіли, чим закінчилися переговори з Януковичем. Сильно замерзли.

Дочекалися. Троє лідерів опозиції розповіли, що переговори закінчилися нічим, після чого дали Януковичу 24 години. Після них, мовляв, "підемо в наступ". Також опозиціонери повідомили, що сьогодні переговори продовжаться.

Народ (принаймні та його частина, що стояла навколо нас) опозиціонерів засвистав, обматюкав та послав куди подалі. Люди прекрасно пам'ятають свої ж двомісячні прохання до опозиції виробити бодай якийсь чіткий план дій, зробити хоча б одну реальну справу, нарешті домовитися між собою і висунути єдиного лідера, висунути якусь чітку та реальну вимогу. Натомість все, що вони чули від опозиціонерів -- заклики "стояти до кінця" та зібратися на чергове "віче".

Протягом усього вечора мене не залишало одне-єдине запитання: а чому, власне, 24 години? Чому не 2, або, скажімо, 26? Як виявилося трохи згодом з розмови з кількома особами, наближеними до керівництва опозиційних партій, цей строк був взятий просто з... неба. Просто красива цифра: 24 години -- доба. Співрозмовники також повідомили, що насправді (принаймні на вечір після учорашнього важкого дня) ніякого плану дій у опозиціонерів нема. Всі троє так і не зробили висновків і не змогли згуртуватися для досягнення бодай якоїсь мети. І всі троє так і лишаються "кандидатами в президенти", які ревниво вивчають меседжі одне одного. 

За що, в принципі, і поплатяться.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]