Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.12.2014 21:33

Чи сплатив пан Ярема податок з $4 млн?

Перший заступник Голови ДФС України (2014-2015)

це грощі Яреми в АВАНТБАНК той самий банк де Валерій Гелетей, в 2012-2013, займав посаду віце-президента для всіх хто хоче запитати пана Ярему може це гроші для тих хто пройшов крізь пекло АТО? Чи то гроші отримані ним від співпраці з МММ - Деніса Пушиліна

це грощі Яреми в АВАНТБАНК той самий банк де Валерій Гелетей, в 2012-2013, займав посаду віце-президента для всіх хто хоче запитати пана Ярему може це гроші для тих хто пройшов крізь пекло АТО? Чи то гроші отримані ним від співпраці з МММ - Деніса Пушиліна (ДНР) ?

http://imgur.com/a/MEMPP  - банківські рахунки Яреми

А тепер само пікантне як ГПУ за вказівкою Яреми пресує канал НТН та видалено було ось цей матеріал стосовно справи Пуща-Водиця

https://www.youtube.com/watch?v=jD1bb-dVUvM&feature=youtu.be

Варто спитати чи сплатив ПОДАТОК - могутній пан Генеральний! Чи він тільки но почав сбирати хабарі в особливо великих розмірах як його світа ?


На даний час у СІЗО СБУ утримується під вартою підполковник міліції Єгор Бодров - проти котрого верхівка ГПУ сфабрикувала справу - за те що Він розкрив тіньові схеми легалізації доходів Яреми, Герасимюка та Даніленка - Вони намагаються йому прикрити рота, зокрема за те що він розкрив схему Пуща-Водиця де були розкрадені землі котрі призначені для воїнів АТО. Фігуранти справи А.Кадомський, Г.Ільїн, прокурори Купранець та Орлов та інші! Хлопці! не дамо корумпованій ГПУ знущатися ! Максимальне розповсюдження матеріалів! Нехай ці тварюки понесуть відповідальність за все що накоїли! Слава Україні!

А податки вони заплатять! Сповна!!!!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]