Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.07.2016 13:30

Рада (не) працюватиме все літо

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Чесно кажучи, сьогодні майже відсутні перспективи того, що парламент в подальшому працюватиме краще. Це б могло трапитися, якби предметом суперечностей між політичними силами були реальні проблеми країни.

Звісно, піти на відпочинок у час, коли в країні триває війна і вирує економічна криза, ніхто з політичного керівництва держави не наважиться. Передусім, це стосується Верховної Ради України. Аби не збурювати ще більший гнів у суспільстві, парламентарі не підуть на канікули і цього літа. Формально не підуть. Адже якщо робота парламенту полягає в блокуванні трибуни, у відкритті засідання з одночасним закриттям, як це, наприклад, відбулося сьогодні, тоді все правильно і логічно. Така робота за участю кількох десятків нардепів дійсно без проблем триватиме все літо і далі за планом. Можна було б сказати, що імітація роботи здійснюється для публіки. Але це не так. Переконаний, що робота без роботи лише обурює і дратує суспільство. Тож ліпше б депутати таки взяли відпустку, аби до осені своїми чварами не вивести народ на вулиці.

Чесно кажучи, сьогодні майже відсутні перспективи того, що парламент в подальшому працюватиме краще. Це б могло трапитися, якби предметом суперечностей між політичними силами були реальні проблеми країни. В такому випадку завжди можна домовлятися. Коли ж для половини депутатів метою є дострокові парламентські вибори, ці проблеми не мають жодного значення. В кращому випадку їх просто використовують як привід для критики опонентів, дискредитації чи власного піару. Неможливо домовитися там, де мова йде про боротьбу за владу. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]