Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.07.2016 17:56

Трибуна в заручниках

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

В нашій ситуації навіть недосконала чи відверто погана робота державних інститутів завжди краща, ніж її повна відсутність.

Блокування парламентської трибуни останнім часом стало повсякденною практикою для депутатських груп і фракцій. У такий спосіб народні депутати шантажують коаліцію і керівництво Верховної Ради, саботуючи роботу парламенту до тих пір, поки не будуть проголосовані окремі закони або ухвалені певні рішення. При цьому кожна політична сила переслідує власні інтереси, найчастіше шляхом відстоювання відверто популістських рішень. Але якими б не були цілі подібних демаршів, по факту це зупинка роботи вищого законодавчого органу країни. І це в той час, коли на порядок денний Верховної Ради кожного пленарного дня виносяться десятки, інколи сотні законопроектів і постанов. В той час, коли в країні триває війна і економічна криза, коли парламент має найнижчий рівень підтримки в суспільстві. Тому не можна не погодитися із заявою депутатів-учасників АТО, які назвали блокування трибуни злочином проти держави. Завжди слід пам’ятати, що в нашій ситуації навіть недосконала чи відверто погана робота завжди краща, ніж її повна відсутність. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]