Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.05.2014 13:48

Діденко зустрівся з мітингувальниками

Голова ГО "Євро Столиця"

В черговий раз активісти ГО «Народна люстрація» влаштували пікет під стінами Міністерства палива й енергетики, вимагаючи від Арсенія Яценюка звільнити заступника міністра Ігоря Діденка та радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Кірюшин

http://tempuri.org/tempuri.html
«Протягом 2012-2013 років Ігор Кірюшин, використовуючи посаду голови аукціонного комітету з продажу української нафти та газоконденсату, організовував корупційні схеми разом з Сергієм Курченком, внаслідок яких у держави було вкрадено понад 7 мільярдів гривень. У свою чергу, Ігор Діденко у 2010 році був умовно засуджений Печерським райсудом до трьох років позбавлення волі за розтрату RosUkrEnergo природного газу та його незаконного розмитнення в лютому-березні 2009 року», – йдеться у листівках ГО «Народна люстрація».
 
Зрозумівши, що люди не відступлять від своїх вимог, Діденко зустрівся з двома представниками протестуючих. На зустрічі він надав документи, які свідчать про скасування судимостей. Також він заявив, що не має жодного відношення до призначення Кірюшина, а сам займає цю посаду завдяки своєму досвіду в газовій сфері, яка сьогодні знаходиться під тиском Росії . В свою чергу представники мітингуючи заявили та озвучили свою позицію в якій вони не задоволені тим, що Діденко повернувся в цю галузь аби продовжувати з Кірюшиним розграбовувати Нафтогаз. В понеділок вони пообіцяли визначитися після поради з людьми, зі своїми вимогами. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]