Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.05.2014 16:42

Народ вимагає люстрації Діденка та Кірюшина

Голова ГО "Євро Столиця"

Дві сотні людей під Верховною Радою вже четвертий день вимагають люстрації заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Діденка і радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Кірюшина.

Акція протесту сьогодні розпочалась біля дверей Кабінету Міністрів та плавно перейшла до Верховної Ради.

Як запевнили організатор акції і представник ГО «Народна Люстрація» Маганов Денис, люди відступати не планують і будуть відстоювати свою позицію і надалі:

«Наша акція набирає все більших розмахів. Активне обговорення на соціальних сторінках і все більше приєднання людей до акції надає нам нові можливості для мітингів. Люди відступати не збираються, а влада як здається не збирається дослухатись, так як вже 4 день поспіль ніхто окрім журналістів до людей не виходить. Їхні дії паплюжать пам'ять борців за свободу і прагнення жити краще. Шкода, що нова тимчасова влада не змогла цього зрозуміти і розставляє на посади тих людей , яких вже давно потрібно відсторонити від державних посад", - зазначив Денис.

 Нагадаємо, з січня 2008 р. по березень 2010 р. Діденко обіймав посаду першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" і в 2009 році став одним з підписантів газових контрактів з "Газпромом".У 2011 році Діденко був звинувачений у зловживанні службовим становищем при відчуженні в 2009 році 11 млрд. кубометрів природного газу, що належав компанії «RosUkrEnergo». Його засудили на три роки умовно із забороною обіймати керівні посади в державних структурах. Суд дійшов висновку, що зібрано достатньо доказів , які повністю доводять вину Діденко. У той же час суд не побачив , що Діденко переслідував особисті інтереси, скоюючи злочин. Рішенням суду Діденко був звільнений з-під арешту в залі суду.

https://www.youtube.com/watch?v=U0pfqDhXOOE&feature=youtu.be


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]