Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.01.2014 13:41

Коли гірка редька солодша за мед

Експерт з місцевого самоврядування, ексдепутат Київради

Влада вимагає від протестувальників законності та дотримання порядку, але сама повсякчасно вдається до незаконних дій.

Живих людей, що не побоялися боротися за свою свободу, Янукович використовує як розмінну монету, якою хоче оплатити згортання протестів та збереження власної посади. Ні почуття відповідальності перед нащадками, ні бажання вберегти країну від розвалу і розрухи не переважило для наших можновладців бажання протриматися біля владної годівнички. Все це Закон про амністію.

Киян лякають техногенною катастрофою, яка може статися в місті, якщо протестувальники не звільнять будівлю КМДА, але хіба зусиллями бездарних чиновників ця техногенна катастрофа не триває в Києві перманентно протягом останніх кількох років?

Влада вимагає від протестувальників законності та дотримання порядку, але сама повсякчасно вдається до незаконних дій. Країну заполонили всюдисуще хабарництво та кумівство, державна власність та кошти розкрадаються «стаханівськими» темпами, перевищення владних повноважень для більшості високопоставлених чиновників стало нормою.

На сьогодні – 132 арештованих,  понад 500-т затриманих євромайданівців і близько 30 тих, хто пропав без відома.  Проте ті особи,  які несуть відповідальність за вбивства, побиття, зникнення українців як у  Києва, так і у  регіонах,  продовжують сидіти у теплих чиновницьких кріслах. Що там з Сівковичем і Поповим? Як там головний  столичний міліціонер Коряка? І де результати службового розслідування над тими, хто на камеру знущався над голим козаком? Ніякої інформації та затягування розслідувань зі сподіванням «авось забудуть» і все «розсмокчеться».

Не забудуть і не розсмокчеться.

P . S .

Стаття 9. ЗУ «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань »

 -  Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, однак вводиться в дію з дня, наступного за днем публікації на офіційному веб-сайті Генеральної прокуратури України повідомлення Генерального прокурора України про фактичне вчинення учасниками масових акцій протесту сукупності таких дій:
1) звільнення всіх зайнятих в місті Києві та інших населених пунктах України під час акцій протесту будівель чи приміщень органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також допуск до своїх робочих місць осіб, які там працюють, та зняття інших перешкод для належного функціонування зазначених об’єктів;
2) розблокування транспортних комунікацій на вулиці Грушевського у місті Києві учасниками масових акцій протесту;
3) розблокування інших вулиць, площ, провулків, бульварів тощо у місті Києві й інших населених пунктах України, крім тих, на яких відбуваються мирні акції протесту.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]