Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.02.2016 14:03

Вектор розвитку Укрпошти у 2016 році

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Висновки минулого року, який став для національного поштового оператора успішним в багатьох аспектах, дають можливість працювати цьогоріч стабільно й ритмічно.

Висновки минулого року, який став для національного поштового оператора  успішним в багатьох аспектах, дають можливість працювати цьогоріч стабільно й ритмічно. Адже ми чітко визначили напрями, в яких варто розвиватися далі.

Укрпошта стартувала у 2016 році з новими ідеями та можливостями.

З перших днів цього року було запроваджено нову більш лояльну тарифну політику на послугу зі швидкісної доставки «Прискорена пошта».

Відтепер тариф залежить від принципу забору/доставки відправлення, зокрема, «склад-склад», «двері-склад», «склад-двері», «двері-двері», що є досить вигідним рішенням для споживача. Наприклад, якщо раніше клієнт замовляв доставку відправлення (вагою до 1 кг) між обласними центрами, за принципом «склад-склад», і це йому коштувало 43 грн. (з ПДВ), то зараз це коштуватиме 20 грн. (з ПДВ). Економія досить суттєва.

З 1-го лютого впроваджено нову послугу спеціально для клієнтів, які часто пересилають великогабаритні вантажі – «Відправлення масою понад 30 кг». Відправлення вагою від 30 до 400 кг доставлятимуться на палетах між всіма обласними центрами України та по місту Києву. Ціна за доставку залежить як від кількості відправлень, так і виду та місця доставки.

Це лише початок позитивних змін, попереду ще багато роботи та нових звершень.

В пріоритетах – автоматизація робочих місць, ремонт приміщень поштового зв’язку та відкриття нових відділень.

Впевнений, що завдяки спільним зусиллям усього колективу, ми зможемо реалізувати багато планів стосовно розвитку та удосконаленню діяльності Укрпошти.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]