Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.03.2018 19:03

Добродомов підхопив радикалізм Савченко

Політичний консультант

Йде свідоме нав'язування агресії. Таке враження, що московські куратори дали вказівку своїм підшефним далі качати тему "народного гніву" зі зброєю в руках.

Овації хворій уяві Надії Савченко про знищення урядового кварталу, схоже, не дають спокою політикам. 

Кілька днів, з різних телеканалів, слухаю як на тему "маячні Наді" впав депутат Дмитро Добродомов. Спочатку здалося, що він займається своєю звичною справою - гонить маячню. Грішним ділом подумав, що чоловік вдарився головою об арсенал Рубана. 


Правда, Дмитро Добродомов одразу зазначає, що він, звісно, не підтримує такі радикальні дії, але ж народ то говорить і знову повторює мантру про радикалізм "усіх до бісової матері", але уже посилається на думку не ОДНІЄЇ людини, а використовує множину. Тобто, створює уявлення масовості. 

Йде свідоме нав'язування агресії. Таке враження, що московські куратори дали вказівку своїм підшефним далі качати тему "народного гніву" зі зброєю в руках. І такі як Добродомов її старанно качають! 

Схоже, таким політикам всеодно, що від такого радикалізму дійсно може бути "море крові". Але і на такий варіант є сценарій дій. У цьому випадку ці ж політики, не моргнувши оком, звинуватять владу, що не догледіла. Так само, як не догледіла і не попередила хворі фатазії Надії. Після перекладання відповідальності такі політики переступлять через трупи і підуть на вибори, ридаючи крокодилячими сльозами.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]