Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2024 02:44

Світло України: Відвага, що не згасає

Бізнесмен, управлінець, журналіст

У темряві випробувань Україна світиться відвагою та надією. Героїчна боротьба народу за свободу є вогником, що не піддається злу! Слава Нації!

Коли темні хмари нависають над землею, коли ворог ступає на наш поріг, саме тоді, у найважчі часи, ми бачимо справжнє світло сміливості та рішучості. Українці, що стоять на захисті своєї землі та свободи, є живим втіленням цього світла. Вони нагадують нам про те, що багато хто не може терпіти те світло, яке виходить від нас. Віками ведеться боротьба між світлом і темрявою, добром і злом, гнобленням і прагненням до справедливості. Гнобителі тривожаться лише через наше світло, прагнучи його погасити, як змія, що бажає проковтнути світляка, не тому що вона голодна чи ображена, а тому що не може терпіти його світло. Цей містичний діалог між змією та світляком відображає нашу сьогоднішню реальність: світляк, символ надії, запитує змію:

  • Ти вибрав мене своєю здобиччю через голод?
  • Ні.
  • Я завдав тобі образи?
  • Ні.
  • Так чому ж ти хочеш мене проковтнути?
  • Тому що я не можу витримати світло, яке ти випромінюєш… 

Як і змії, так і злі духи нашого світу не переносять світла, що виходить з України, прагнучи його погасити. Але вони забувають, що для кожного фараона є свій Мойсей, який не дозволить погасити світло свободи. Він повстане, щоб покласти край гнобленню і здобути перемогу з Божою допомогою, навіть коли здається, що вся надія втрачена і сили закінчуються.

В ці моменти, коли розпач огортає нас своїми тінями, саме віра у справедливість і світло всередині нас дає нам сили для боротьби та перемоги! Це світло – це не просто метафора. Це світло патріотизму, яке горить у серці кожного, хто любить свою країну. Це світло непокори, яке не дозволяє українцям здатися перед обличчям неймовірних випробувань. Це світло свободи, яке освітлює шлях для майбутніх поколінь. Сьогодні Україна стоїть як символ незламної волі та боротьби за свої права та свою землю. Світ захоплюється та підтримує цю боротьбу, бо вона нагадує всім нам про цінність свободи та суверенітету.

Давайте пам’ятати про те, що кожен з нас несе в собі світло. І коли ми об’єднуємося, це світло стає яскравішим, сильнішим та непереможним.

Висловлюю шану тим, хто мужньо став на захист Вітчизни, і на прикладі Азербайджану нагадую всім нам, що світло свободи та патріотизму ніколи не згасне.

О, Всевишній! Ти — і наш Творець, і їхній Творець. Наші душі та їхні душі перебувають у Твоїх всемогутніх долонях. Від Твоєї волі залежить наша доля та перемога. О, Милостивий! Ти послав нам світло Корану в благословенний місяць Рамадан, щоб ми могли знайти праведний шлях. Дай нам силу протистояти гнобителям у цей благословенний місяць Рамадан і на честь Корану! Надай нам силу перемогти тих, хто стоїть на нашому шляху до миру. Допоможи нам здобути перемогу над ворогом. Розвій і повали їхнє зібрання! Амінь!

Сьогодні 25-й місяць непохитної захисту України. У цей день ми віддаємо данину поваги героїзму та стійкості українського народу! Нехай світло сміливості та надії, яке ви випромінюєте, буде невгасимим. Нехай воно освітлює шлях до миру та свободи. Слава Україні!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]