Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.07.2018 13:58

Влада влаштувала терористичну атаку на Будинок офіцерів!

Експерт з питань соціальної політики

З метою зриву зустрічі ветеранів батальйону "Батьківщина", влада влаштувала атаку на Центральний будинок офіцерів!

Влада влаштувала атаку на Будинок офіцерів, щоб зірвати зустріч ветеранів батальйону «Батьківщина»!

Зустріч ветеранів батальйону, створеного у 2014 році за ініціативою Юлії Тимошенко у відповідь на військову агресію з боку РФ, була зірвана за командою влади.
Про це на своїй сторінці у Facebook лідер Всеукраїнського руху «Сила права» Andriy Senchenko.

За словами Андрія Сенченка, всю ніч керівництво Міноборони в авральному режимі відпрацьовувало розпорядження Банкової з попередження терористичної атаки на Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України.

«За лічені хвилини було відключено енерго- та водопостачання будинку, проведені всі необхідні «антитерористичні» заходи», – зазначив він.

«Опівночі один з керівників Міноборони передзвонив Павлу Патарецькому – керівнику Штабу опору (Штаб спротиву), створеного партією «Батьківщина» навесні 2014 року. Він повідомив, що на вищому рівні ухвалено рішення не допустити призначені на суботу заходи – зустрічі ветеранів 34-го батальйону ТРО «Батьківщина», присвячені четвертій річниці виходу батальйону в зону бойових дій», – розповів член політради партії «Батьківщина».

Уся ця ситуація, на його переконання, пов’язана з тим, безпосередню участь у формуванні та підтримці батальйону всі роки війни брала партія «Батьківщина», яку очолює Юлією Тимошенко.

Андрій Сенченко: «Всупереч підступам влади на стадіоні «Олімпійський» відбулася зустріч ветеранів 57-ї Окремої мотопіхотної бригади, організована «Рухом опору».

На зустрічі були бійці 34-го батальйону ТРО «Батьківщина», що став основою 57-ї бригади. Разом з побратимами з 42-го, 17-го батальйонів і 169-го навчального центру згадали полеглих, обняли їх рідних, сказали слова подяки живим, заспівали гімн України і пісні цієї війни.

За українську владу було дуже соромно».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]