Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.09.2012 15:51

На захист ТВі !!!

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Вони вже давно володіють всіма українськими телеканалами, газетами... Залишився чи не єдиний об’єктивний телевізійний острівець свободи - телеканал ТВі. Режим дав команду на його остаточну ліквідацію. 8-го вересня, 12.00, Київ, Михайлівська площа.

До остаточного знищення свободи слова залишилось зовсім небагато. Режим Януковича планомірно і послідовно знищив українське телебачення як явище, повністю підпорядкувавши його владному олігархату.

Залишився один єдиний телеканал, ТВі. Після ліквідації останнього каналу об’єктивної інформації вони доберуться до вільного простору - інтернету. А значить, нас чекає цілковите встановлення білоруського сценарію в Україні,  у найгірших його проявах.

Все це від того, що ними керує страх. Страх, що люди знатимуть правду. Отже, їхня головна задача - повністю відрізати українське суспільство від  будь-якої об’єктивної інформації. Саме тому сьогодні продовжується брутальна атака на вільні, незалежні ЗМІ, в першу чергу ТВі.

Ми, вільні громадяни своєї держави, повинні захищати наші українські незалежні ЗМІ. Адже, цілковите знищення свободи слова неодмінно призведе до припинення існування України як держави. Це, власне, вже і відбувається, зокрема, після прийняття «мовного закону».

Якщо будемо і далі відсиджуватися по норах, дуже скоро нас усіх «передушать як котів», по одному. Отже, сьогодні не час «моєї хати з краю»... Час підніматися з колін, час єднання заради України.

Закликаю всіх, кому небайдуже до свободи слова в Україні, хто ще не забув, що таке патріотизм та громадянська відповідальність, прийти 8-го вересня, о 12.00 на Михайлівську площу столиці, щоб разом підтримати і відстояти наш незалежний телевізійний канал, канал ТВі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]