Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.11.2011 09:31

Роздуми про інвестиційний розвиток країни

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

"Що ж стосується оренди чи купівлі земельних ділянок для побудови та обслуговування виробничого підприємства, то вирішення цих питань може забезпечити роботою цілу адвокатську контору", - думка експерта.

Нещодавно, німецький інвестор Томасі Зюсенбах на зустрічі з українськими чиновниками зробив таку заяву про свій досвід в Україні.

Що ж стосується оренди чи купівлі земельних ділянок для побудови та обслуговування вітрових електростанцій, то вирішення цих питань може забезпечити роботою цілу адвокатську контору.

Саме питання дозвільної системи та нерівних умов у підприємництві більшість експертів вважають головною проблемою інвестиційного розвитку наших територій.

Питання "єдиного вікна" щороку стає все актуальнішим...

Та який ж ми закон маємо сьогодні (вступає з 1 січня у дію)? (http://zakon1.rada.gov.ua/ cgi-bin/laws/ main.cgi?nreg=2623-17).

Може, хтось там щось розуміє?..

* Нагадаю, що Регіональні центри з інвестицій та розвитку мають стати адміністраторами "єдиного вікна" у своїх областях...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]