Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.04.2011 10:47

Привітання: Всесвітній день інтелектуальної власності

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

26 квітня - Всесвітній день інтелектуальної власності.

ХРИСТОС ВОСКРЕС !

Шановні друзі! Дозвольте, від імені колективу Регіонального центру з інвестицій та розвитку, експертів порталу IntelPro.UA у цей світлий день Пасхи, cердечно привітати Вас із Всесвітнім днем інтелектуальної власності!

Бажаю усім винахідникам, патентовласникам, власникам торгових марок, творчим особистостям та й усій інтелектуальній спільноті успіхів у своїх справах, творчої наснаги та найінноваційніших розробок, що матимуть світове значення!

Цього року, Всесвітній день інтелектуальної власності проходить під девізом "Змінюючи майбутнє" (Designing the Future), в рамках якого в Україні та інших країнах запланована низка заходів, присвячена цьому дню.

Так, завтра, 27 квітня ц.р. у Києві (Український дім) відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу "Винахід року - 2010". У Рівненській області відзначено найкращими винахідників клеванського ТОВ "Колор С.І.М." з їх технологічними розробками у сфері автодорожньої розмітки, надміцних автолаків та стійких автофарб.

* Всесвітній день ІВ запроваджено Генеральною асамблеєю Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) на своєму засіданні у вересні 2000 року. При цьому вона виходила з того, що 26 квітня знаменує собою народження ВОІВ, організації, покликаної сприяти охороні і розвитку інтелектуальної власності в усьому світі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]