Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.04.2014 16:38

Чудовий флешмоб з усмішками продовжується онлайн!

Професійна благодійність

1 квітня ми побачили як чудово люди реагують на пропозицію усміхнутись. Справді, радіти життю та вірити в позитив - це те, чого не вистачає багатьом. Тож, давайте ширити позитивний настрій!

IMG_8679.jpg

Отже, 1 квітня наТроїцькій пройшов чудовий флешмоб. Декілька команд змагалися за цікаві призи, фотографуючиперехожих, використовуючи спеціальний інвентар. Крім класичних"вусиків" та "губоньок", реманент учасників доповнювали дощовики, капелюхи та багато іншого.

Найголовніше завданняцього заходу - виклик позитивних емоцій та підйом настрою у перехожих, булодосягнуто з перших хвилин його проведення. Навіть "жарти" погоди тогодня аж ніяк не вплинули на загальну атмосферу нашого фотополювання.

Для команд-учасниківцього дійства було головне завдання сфотографувати якомога більше усміхненихоблич людей, яких вони зустрінуть, звичайно ж попередньо отримавши на те згоду.Для того, аби кожен з фотографів був зацікавлений у результативності свогофотополювання ми запровадили спеціальні призи для учасників команди. Перемогув флешмобі здобули чарівні дівчата з команди «Наутілус». Тож, кожна з їїучасниць отримала в подарунок супер-модну молодіжнуфотокамеру Fujifilm Instax Mini 8!

Для тих, хто дуже хотіввзяти участь, але не зміг, відкривається надзвичайно легка можливістьпідключитись до його онлайн версії! Поспішайте відправити своє усміхнене фото наелектронну адресу [email protected], і воно автоматично поповнить славнозвіснийсайт усмішок!

На переможців очікують неймовірніподарунки: фотоапарат Fujifilm Instax Mini 8 або одна з 50 оригінальнихфутболок з колажем з усмішок у вигляді карти України! Переможців буде обрано задопомогою веб-сайту Random.org.

Приєднуйтесь до райдужнихініціатив! Давайте всі разом покажемо, що ми життєрадісна нація, яка вірить у перспективнемайбутнє нашої країни!

З детальними правиламионлайн флешмобу можна ознайомитись тут.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи