Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.02.2016 16:33

TREE cycle. Активна робота триває

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Подальший розвиток проекту TREE cycle гармонійно вписується в концепцію розвитку біоекономіки України.

Концепція ефективного господарювання, закладена в основі нашого проекту, знаходить підтримку в середовищі лідерів вітчизняного бізнесу.

Як і передбачалося, логістичні системи переробки вторинної сировини домогосподарствами концентруватимуться, у першу чергу, навколо розвинутих мереж роздрібної торгівлі.

З самого початку, активно над втіленням ідеї TREE cycle в життя працює компанія «АТБ-маркет», оцінюють можливості втілення нових принципів стимулювання споживачів до утилізації побутових відходів торговельні мережі АШАН і NOVUS.

Більше того, FOZZY GROUP , наприклад, розглядає концепцію TREE cycle не лише з точки зору очевидних комерційних переваг, але й через призму формування сучасної екологічного світогляду своїх клієнтів. Тому FOZZY GROUP виявляє готовність активно співпрацювати в цій сфері з громадським та експертним середовищем.

Аналізуючи перебіг реалізації проекту, ми вже сьогодні можемо констатувати ряд позитивних тенденцій. Вітчизняний споживач, котрий усвідомлює важливість збереження навколишнього середовища, готовий охоче споживати продукцію вторинної переробки паперу і знаходити естетичне задоволення навіть тоді, коли виготовлений на Калинівсьокому або Миронівському комбінаті блокнот матиме незвичний, приміром, сірий колір. Головне, що такий споживацький вибір сприяє економії ресурсів і збереженню довкілля.

Зростає впевненість, що якісно нова поведінка споживача є не просто даниною моді, а справжнім стійким трендом, котрий формуватиме навички ефективного господарювання українських домогосподарств у наступні десятиріччя.

Подальший розвиток проекту TREE cycle гармонійно вписується в концепцію розвитку біоекономіки України. Таким чином формується асиметрична відповідь на відставання нашої від держав «золотого мільярду»  - ми маємо використати шанс створення на нашій землі першої в світі ефективної економіки на базі органічного укладу життя!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]