Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.11.2015 11:15

І знову мінус Росії

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Совок і в свідомості, і в житті робить нашу країну світовим посміховиськом та світовим смітником.

Вплив Росії в світі до 1917-го року був набагато вище і різноманітніше. З країною не рахувалися - її просто боялися і глибоко зневажали. Сьогодні ситуація майже не змінилася, крім одного маленького нюансу: Росію вже не бояться.

Повертаючись до аналізу історії РФ, можна виділити найвиразніші й кричущі проблеми як тогочасності, так і сьогодення.

Медицина.

Для всіх медицина стала безкоштовна ще в 1885-му році в Німеччині та Скандинавії. Пізніше і ще в багатьох країнах, аж до Уругваю. Наш совок же просто бреше. Чи треба пояснювати, що "безкоштовності" в принципі бути не може і що на відміну від прозорих західних моделей фінансування., совок просто платив 10% реальної зарплати і з відібраного будував потворні лікарні з відсталим обладнанням? Що скрізь треба було давати хабарі? "Лікарня ЦК" - була і є мрія радянського ідіота, в той час як у Німеччині будь-яка лікарня була найвищого рівня.

Освіта.

Була муштра і підтягування по всіх "оборонно-релевантним предметів". Плюс паразитування на великій антирадянській російській культури та літератури. Як можна позбавити дітей читати світову класику, пізнавати ментальності інших народів, вивчати культуру держав світу? Професори нинішнього МГУ - це на 90% - колгоспники, настільки дикі, що їх би не взяла жодна західна чи російська гімназія навіть учителем. За кількістю Нобелівських, за рейтингом вишів - совок - гірше африканських країн.

Совок і в свідомості і в житті робить нашу країну світовим посміховиськом  та світовим смітником. Найважливішим напрямком роботи є лікування нещасних напівлюдей - радянських совків - які й досі намагаються включати в життя українського народу  політику СРСР.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]