Про автора

Володимир Купрій Перший заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби

Професійний досвід. Маю досвід викладацької роботи. Працював у сфері освіти вчителем середньої школи, методистом позашкільного закладу освіти у місті Херсоні. Протягом 2010-2016 років викладав в Національній академії державного управління при Президентові України (м. Київ).

Протягом 1997-1999 років перебував на посаді державної служби, працював головним спеціалістом управління у справах сім’ї та молоді Херсонської обласної державної адміністрації.

З 1999 по 2017 роки працював в неурядовому секторі тренером, менеджером, керівником проєктів, програм з розвитку місцевого самоврядування, сектору організацій громадянського суспільства, відкритості та прозорості діяльності державних органів.

Протягом 2007-2017 роках працював виконавчим директором благодійного фонду "Творчий центр ТЦК". Залучався USAID, Канадським бюро з освіти, ПРООН, Радою Європи, Координатором проектів ОБСЄ в Україні, програмами ЄС у якості експерта  до реалізації низки програм, проєктів міжнародної технічної допомоги у сфері розвитку територіальних громад, державного управління, державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в Україні.

У 2014-2017 роках – експерт з реформи державного управління ініціативи "Реанімаційний пакет реформ".

З липня 2016 по жовтень 2017 року – член Комісії вищого корпусу державної служби за квотою представників громадських об’єднань, навчальних закладів та наукових установ.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 2017 року №750-р призначений першим заступником Голови Національного агентства України з питань державної служби  строком на п’ять років.

Нагороди. Нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, Почесною грамотою Київського міського голови. 

Освіта. У 1997 році з відзнакою закінчив Херсонський державний педагогічний інститут, у 2002 році – Українську Академію державного управління при Президентові України. Здобув кваліфікацію магістра державного управління та магістра української мови та літератури, зарубіжної літератури.

Кандидат наук з державного управління. Проходив стажування в  Pima Community College (м. Тюсон, США), Університеті Північного Лондону (Великобританія). Член Американської асоціації з оцінки (AEA) та Європейської спільноти з оцінки (EES).

Контакти
E-mail: [email protected]