Про автора

Тетяна Токмиленко Контент-менеджер АКЦентру ВО "Українські Рубежі"

Професійна діяльність. Керівник ініціативи ХНАДУ "Безпека Українського Майбутнього", керівник автопробігів ХНАДУ "Молодь за безпеку дорожнього руху". В арсеналі розробка ідей і реалізація кількох десятків освітніх та ЗМІ подій у Харкові, Сімферополі, Полтаві, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, Черкасах та ін. Кореспондент газети "Автодорожнік", автор статей в газеті "Освіта України".

У 2015 р. була керівником короткострокового освітнього проєкту "Transport Learning" (Short Academic visit to Germany) по гранту DAAD.

У 2014 році ініціювала та координувала проєкт з залучення, прийому та підготовці випускників шкіл Луганської та Донецької областей для проходження ЗНО в м. Харкові на базі ХНАДУ. Після цього залучилась до роботи з допомоги вимушеним переселенцям.

Волонтер волонтерської ініціативи "Станція-Харків". З 2015 р. член ВО "Українські Рубежі", волонтер, контент-менеджер АКЦентру (Адаптаційно-культурний центр, м. Харків).

Член мережі Форумів Ukraine Lab (міждисциплінарна платформа для ефективного мережування та міжсекторного співробітництва для агентів змін. В UkraineLab: Розвиток громад та локальні ініціативи в (пост) кризових регіонах” працювала в кластері "Розвиток громад через соціальне підприємництво та сприяння самозайнятості".

Восени 2015 р. успішно презентувала роботу АКЦентру на Ярмарку партнерства міжнародного фестівалю MitOst.

В проєкті "Розвиток самозанятості серед внутрішньо-переміщених осіб в Україні" (МОМ) виконую обов’язки контент-менеджера, проводила бізнес-тренінг.

У 2016 р. пройшла тренінг IRMI Ukraine зі зв’язків з медіа та громадськістю для НДО, що опікуються проблемами переселенців (проєкт “Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів”), інтенсив з тренерства та фасілітації від "Інша освіта".

Освіта. В 1985 році закінчила Харківський автомобільно-дорожній інститут (зараз ХНАДУ), де працюю старшим викладачем кафедри транспортних систем і логістики.

Контакти
E-mail: [email protected]