Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.12.2021 14:35

Як тренер та екс-футболіст Вейн Руні проспав скандал

Репутаційний та антикризовий радник. Автор книжки "Репутаційний Антистрес"

В мережу потрапили компрометуючі фотографії 35-річного англійця. На деяких з них Руні спить сидячи на стільці (одягнений), а напівголі дівчата роблять на його фоні селфі

Відомий футболіст - колишній гравець «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії, діючий тренер «Дербі Каунті» - Вейн Руні, вляпався у скандал.

В мережу потрапили компрометуючі фотографії 35-річного англійця. На деяких з них Руні спить сидячи на стільці (одягнений), а напівголі дівчата роблять на його фоні селфі. Проте, є фото на котрій футболіст при тямі і цілується з блондинкою в одному з нічних клубів. Слід зауважити, що чоловік одружений і виховує чотирьох дітей.

Спочатку Руні заявляв, що дівчата сфотографували його без його дозволу, поки він спав. З цього приводу чоловік звернувся до поліції. Проте правоохоронні органи повідомили, що не вживатимуть заходів щодо даної скарги. Він також стверджує, що став жертвою шантажу.

Та згодом футболіст надав коментарі Sky Sports News. Вейн попросив пробачення в своєї сім’ї та клубу. Руні пояснив, що зробив велику помилку, пішовши на ту приватну вечірку і хоче залишити цей прикрий інцидент позаду та готуватись до наступної гри.

Секс-скандали з футболістами – річ звична. Когось шантажують коханки, когось звинувачують в зґвалтуванні, декого обмовляють фанатки. Випадок з Вейном Руні непоодинокий та в принципі «типовий».

Але як зразковий сім’янин, вірний чоловік та батько чотирьох дітей, Руні сильно «підставився». Тому репутація, звісно, постраждала. Звернення в поліцію та спроба виправдатись таким чином не спрацювала. Тому не залишалось нічого іншого, як вибачитись у сім’ї та клубу. І це найкраще рішення.

Відбріхуватись чи стверджувати, що фото фейкові в наш час уже неефективно, а от щирі вибачення можуть згладити конфлікт та заспокоїти фанатів. Краще таке публічне вибачення, ніж ухиляння від коментарів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]