Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.11.2010 23:34

Громадськість обговорить соціально-економічну політику влади

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Незалежні профспілки розпочинають системну роботу по проведенню в містах України Громадських слухань з обговорення питань соціально-економічної політики влади.

30 листопада п.р. Громадські слухання з обговорення питань соціально-економічної політики влади відбудуться в Дніпропетровську.
Згідно останніх опитувань, проведених Українським демократичним колом на замовлення Інституту політики, 45,8% українців констатують погіршення свого матеріального стану. Це відбувається через те, що влада підбирає всі грошові потоки під себе і заробляє статки за рахунок звичайних робітників. Тому ми ініціюємо створення Міжгалузевих Комітетів страйкового руху в усіх областях України, яка б моніторила проблеми, що турбують різні соціальні групи, координувала спільні дії та відстоювала інтереси всіх груп населення перед владою, незалежно від її кольору.
Ми переконані, що тільки через об’єднання прогресивних профспілкових лідерів, делегатів трудових колективів та представників малого та середнього бізнесу, в чітко скоординовані міжгалузеві структури, можна буде створити основу для народження масового НАРОДНОГО СОЦІАЛЬНОГО РУХУ, що буде здатним відстоювати права та свободи простого народу.
Рух створюється, як позаполітичний із метою не допустити подальшого зниження рівня життя українців, проведення справедливих соціальних реформ в інтересах всього суспільства.
Перші такі Громадські слухання в Україні відбудуться у Дніпропетровську. Ми плануємо обговорити з усіма небайдужими недоліки соцільної політики уряду та пенсійної реформи, сильні та слабкі сторони прийняття нового Трудового кодексу. А також спланувати участь представників Дніпропетровщині в проведенні Всеукраїнського Форуму ВГО «Загальноукраїнський трудовий рух – Солідарність». Першочерговими для обговорення активісти вважають питання Пенсійної реформи та Трудового кодексу. Але планують вирішувати також питання житлово-комунального господарства, медичного забезпечення, соціального захисту та багато інших.
Після Дніпропетровська, такі громадські обговорення також відбудуться в м.м. Миколаєві, Харкові та Львові.
Наша електронна пошта: [email protected]

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]