Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.03.2016 16:26

Народ України говорить: «Досить! Дістали!»

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

«Громадська Палата України» ініціює всеукраїнський громадсько-патріотичний рух: «Досить! Дістали!»

«Громадська Палата України» ініціює всеукраїнський громадсько-патріотичний рух: «ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!»

На сьогодні злиденне життя мільйонів українців стає нормою. Політика Уряду країни, використовуючи війну на Донбасі, внутрішні негаразди з кожним днем все більше посилює економічний тиск на людей, підвищуючи все і вся. 
З одного боку йдуть запозичення з МВФ, а з іншого, - це просто розкрадання богатств країни, за що в нас не буде чим розраховуватися в майбутноьму. 

Це стає можливим від того, що в країні перестали займатися економічною розбудовою країни, створювати ефективне виробництво, впроваджувати нові технології, створювати людям умови для ефективної роботи. Уряд сконцентрував увагу лише на тому, аби здирати з населення побільше коштів за ЖКП, інші комунальні платежі, але нічого на робить аби створювати нові виробництва, проводити реальні економічні реформи, що здатні підвищити добробут людей.

За таких умов, ми говоримо «ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!» 

Народ обираючи владу, гадає що вона буде діяти в їх інтересах, як це і мало б бути. Але владні чиновники все більше діють у власних інтересах, збагачуючись на праці людей, заграючи з ними різногого роду подачками, субсидіями.

Обличча влади змінюється, але не змінюється сама суть влади. Яка
, як крала раніше, так і краде зараз.

ТАК ДАЛІ БУТИ НЕ МОЖЕ!!

З нас «ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!»  

В кожній області, в кожному місті громада має сказати своє слово на захист власних інтересів. І Громадська Палата України стає центром проведення такого руху!

ОСНОВОЮ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАВДАНЬ РУХУ - Є ІНІЦІАТИВА ЩОДО СТВОРЕННЯ НАРОДНОГО ГРОМАДСЬКОГО УРЯДУ!!!

ДОЛУЧАЄМОСЯ!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]