Про автора

Петро Кричун Консультант з питань організації облікових, фінансових та податкових операцій, схем, систем та процесів, к.е.н

Професійна діяльність. Консультант з питань організації облікових, фінансових та податкових операцій, схем, систем та процесів, к.е.н, МВА, tax and business advisor. Президент ФПБАУ, судовий економічний експерт.

2002-2011 - консультант та головний редактор газети "Все про бухгалтерський облік", 2012-2016 - головний редактор журналу "Вісник. Офіційно про податки" (офіційне видання ДФСУ), співавтор та співрозробник проєктів "OSBB-Inform" (проєкт реалізовано за замовленням IFC), "Інтерактивна Бухгалтерія" (партнерство, проєкт продано), "Справжня Бухгалтерська Газета", член громадської ради при ДФСУ з 2008 до 2018 року. 

Президент ФПБАУ, фінансовий директор групи компаній (ритейл), директор ТОВ "Ті Сі Джи Консалтинг", голова громадської ради при Державній казначейській службі України, зовнішній викладач в Міжнародному інституті менеджменту "МІМ-Київ" за курсом "Оподаткування бізнесу", засновник Спільноти Експертів та Професіоналів Бізнесу (соціальне та професійне об'єднання фахівців), практикуючий податковий та бізнес консультант з 2002 року, автор більш як 500 статей в професійних бухгалтерських ЗМІ, адміністратор та ведучий професійних інформаційних проєктів у ФБ: 

"Податки. Облік. Право"

OpenBusinessSkillsPlatform 

Освіта. Кандидат економічних наук, вища економічна, вища юридична, вища бізнес-адміністрування + диплом МВА, психотерапія (в процесі).

Контакти
E-mail: [email protected]