Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.02.2019 01:07

В 2019 ми обиратимемо правоохоронну систему України також

Звісно, ми не голосуватимемо за генпрокурора, міністра МВС чи голову СБУ напряму, але через обрання президента та парламенту ми приведемо у владу і їх

Зараз ми захопливо ламаємо списи у своїх поглядах та симпатіях на посаду Президента, а згодом переключимося щодо виборів до парламенту.

І рано чи пізно, але через зміну президента та парламенту нас чекає і зміна складу Кабміну та генпрокуратури у 2019 р.

Змін буде чимало, навіть, якщо раптом на посаді президента залишиться Петро Порошенко (що насправді, для державної системи досить погано, враховуючи нинішню масову корупцію та імітацію реформ).

Тому, як для практикуючого адвоката мені досить важливо, хто посяде наступні посади у вертикалі правоохоронної системи та замінить наступних осіб:

1. хто буде Генпрокурором замість Ю. Луценка?
2. хто буде міністром МВС замість А. Авакова?
3. Хто буде головою СБУ замість В. Грицака?

Потенційні переможці на посаду президента, думаю, вже мають відповіді, хоча призначення на зазначені посади і не залежить від них остаточно.

Зміна керівників цих відомств понесе і зміну структур в системі правоохоронної системи загалом.

Нам, як громадянам важливо щоб ця система виконувала свою функцію по нашій особистій безпеці та безпеці держави загалом.

То ж давайте у своїх уподобаннях також задаватися питанням, а кого приведуть на посади потенційні переможці президентських та парламентських виборів?

Бо незважаючи на можливі фальсифікації, ми самі творимо наше колективне майбутнє і повинні ставитися до цього відповідально.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]