Про автора

Олена Редько CEO та засновниця українського бренду OLENA REDKO

Професійна діяльність. Засновниця бренду lifestyle аксесуарів для дівчат "OLENA REDKO", підприємець із більш ніж 12-річним досвідом, експерт ринку e-commerce. OLENA REDKO – це перший український бренд lifestyle товарів для активних та цілеспрямованих дівчат.

З 2018 року трансформуючи набутий раніше досвід, займаюся розвитком власного бренду у категорії lifestyle аксесуарів для дівчат "OLENA REDKO".

2012-2018 – власниця та співзасновниця бренду Chicardi. За шість років Chicardi пройшов кілька етапів трансформації. Від сторінки в соцмережах до інтернет-магазину, відкриття офлайн-магазину, дистрибуції ексклюзивних канцтоварів та аксесуарів із Південної Кореї, США, Англії, Голландії, Німеччини, Австралії, Японії тощо. Пізніше під цим брендом було запущено перше виробництво у Китаї товарів із власним дизайном.

2009-2012 - засновниця інтернет-магазину AWSM з одягом та аксесуарами з Китаю.

2006-2009 – співзасновниця першого в Україні інтернет-магазину біжутерії Strazik. Паралельно з навчанням в університеті це було першим досвідом підприємництва, який став сильним поштовхом для подальшого розвитку в бізнесі.

Контакти
E-mail: [email protected]