Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.02.2014 12:13

Український Нюрнбергг і Комісар Правди Геннадій Москаль

Не партії мають розслідувати масове вбивство людей у центрі Києва, а НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ МАЙДАНУ, на чолі з КОМІСАРОМ ПРАВДИ ГЕННАДІЄМ МОСКАЛЕМ...

Щурі розбігаються, але найстрашніше, що вони перелицьовуються. Що ті, хто вже навіть наділені владою всіма повноваженнями, виявляються абсолютними бездарами, або навіть провокаторами, годними, як мені здається, злити гнів народу через певні домовленості з бандитами,котрі залягли у норах.

Якщо в державі є понад триста тисяч працівників міліції, тисячі співробітників СБУ,  і всі ці люди знаходяться на роботі, отримують заробітну плату з наших податків, то де убивця Янукович, всі його криваві опричники? Чому й до нині на своїх місцях в областях залишаються керівниками управлінь силових структур люди донецького сатрапа? Що, можливо, торгуються за ціну з партіями стосовно портфелів? Чому за сепаратизм, прагнення розвалити державу, здати її на поталу іноземним загарбникам  не затримані одіозні Гопа й Депа, чому в Харкові бандити якогось «Оплоту» є й досі господарями вулиць міста?

Чому на своїх місяцях продовжують вчиняти «правосуддя» такі керівники судових структур як Осташ, голова Печерського районного суду, сотні суддів, котрі без найменших доказів ув’язнювали повстанців, справжніх героїв України, які вийшли з протестами проти донецької банди головорізів? Хіба для когось секрет, що добра частина із них, це мажори, діти, родичі, друзі єнакієво-макіївської касти, яка на чотири роки стриножила честь і справедливість у державі. До речі, знаменитий виконавець розпоряджень А. Портнова, справжнього Малюти Скуратова режиму Януковича, Родіон Кірєєв нині, 24 лютого ц.р., захищає дисертацію кандидата юридичних наук в Національній академії внутрішніх справ. Де ви, майданів ці, «Правий сектор», чому не кидаєте чорні шари майбутньому світилу від юрисподенції?

Чому виходило, що всіх активістів Майдану, хлопців і дівчат із Автомайдну доблесна міліція в одну мить знаходила, обов’язково побивши, ув’язнювала, доставляла в суди і в буциграні, а тепер ось вони нікого не можуть знайти?

Як стверджує народний депутат України Геннадій Москаль, справді чесна й безкомпромісна фігура в середовищі нинішнього політикумі, йде відвертий саботаж так званих «правоохоронців», частина з яких пов’язана кров’ю з режимом Януковича. Він переконаний, що призначенці Верховної Ради на силові структури – В. Наливайченко, А. Аваков, відверті слабаки. Г. Москаль стверджує, що він звертався до них персонально забрати в нього документи, які доказують причетність конкретних посадових осіб силових структур до масових убивств людей, але йому відповіли: звертайтеся, мовляв, у письмовому вигляді, отримаєте відповідь. Погодьтесь, повне безглуздя!

Як на мене, то це повний абсурд, коли парламентська партія отримує в своє розпорядження певний силовий блок, як вийшло ось тепер. Будьте певні, вбивці відкупляться від «правоохоронців», вкраденими у народу грішми, бо зголоднілим партіям потрібні  гроші на вибори. І все свідчить про те, що цей процес уже успішно розпочався, позаяк буцімто нічого встановити не можливо, невідомо, хто винен у масовому розстрілі людей.

Міліція, СБУ, як мені здається, вчиняють злочин проти народу затягуючи з виявленням справжніх убивць снайперів, і тих, хто їм віддав злочинні накази. Хоча, приміром, учора волинські активісти Євромайдану вивели на площу місцевий «Беркут». Керівник його, ставши на коліна перед народом, клянучись перед Богом, що розказує істинну правду, повідав. За кожну операцію їхнім бійцям платили по 7-12 тисяч гривень готівкою кожному. За участь у бою проти євромайданців заступник міністра внутрішніх справ, генерал-лейтенант міліції Ратушняк пообіцяв кожному співробітнику вручити ключі від  квартири в обласному центрі. Гроші керівник «Беркуту» отримував особисто, по 150-200 тисяч у пакеті, котрі були розфасовані по конвертах. Чому Ратушняк іще на волі? Більш детально читайте тут.

Майдан не повинен розходитись до тих пір, поки в країні не відбудеться український нюрнбергський трибунал.  Для цього Майдан має створити НАРОДНИЙ ТРИБНАЛ. Призначенці на силові структури мають звітувати не перед своїми партіями, не перед наскрізь корумпованою Верховною Радою (себто Чечетовим і Колісніченком), а перед НАРОДНИМ ТРИБУНАЛОМ МАЙДАНУ. А його головним КОМІСАРОМ МАЄ СТАТИ ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ. Тоді народ України знатиме всю правду про всіх!

Дивіться, який документ представив він Авакову і Наливайченку, котрі попросили відправити його їм поштою.

  Висновок: не партії мають розслідувати масове вбивство людей у центрі Києва взимку 2014 року, а НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ МАЙДАНУ, на чолі з КОМІСАРОМ ПРАВДИ ГЕННАДІЄМ МОСКАЛЕМ...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]