Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.08.2014 12:42

Проти розкрадачів держмайна – посадовців НАН України – відкрито справу

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Як результат мого звернення, А. Аваков зобов’язав керівництво УМВС в м. Києві активізувати досудові розслідування встановлених кримінальних правопорушень з боку посадових осіб Управління справами НАН України та забезпечити швидке і ефективне припинення зло

Як результат мого звернення, А. Аваков зобов’язав керівництво УМВС в м. Києві активізувати досудові розслідування встановлених кримінальних правопорушень з боку посадових осіб Управління справами НАН України та забезпечити швидке і ефективне припинення злочинної діяльності.

 

Таку відповідь отримав на своє звернення до Міністра внутрішніх справ України щодо встановлених зловживань з боку посадових осіб Управління справами НАН України, пов’язаних з розкраданням бюджетних ресурсів, незаконним відчуженням і використанням державного майна, нанесенням багатомільйонних збитків державним інтересам, втратами бюджетних фінансових ресурсів та їх нецільовим використанням, допущенням нецільового і неефективного використання бюджетних асигнувань, привласненням державного майна шляхом шахрайства та ін.

 

Як повідомлялося, про відповідну злочинну діяльність мені повідомила Вільна профспілка працівників освіти і науки України та Всеукраїнська професійна спілка «Захист справедливості».

 

Дякую профспілкам за роботу з викриття злочинців. Сподіваюся, що наша нова українська міліція, не просто розслідує і припинить відповідні злочини, а й показово покарає людей, які розграбовують майно. Адже кожна людина, незалежно від того професор вона чи академік, яка сьогодні розкрадає державу, повинна бути покарана.

 

Слідчими підрозділами МВС України прийнято рішення щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань наданих матеріалів з правовою кваліфікацією ст.191 ч.5 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, фігурантами якого є посадові особи Президії та Управління справами НАН України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]