Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.05.2014 10:35

Пропоную провести референдум восени і поставити на ньому 5 питань

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Сьогодні під час закритого засідання Парламенту, ймовірно, відбудеться голосування за питання проведення референдуму 25 травня.

 

Сьогодні під час закритого засідання Парламенту, ймовірно, відбудеться голосування за питання проведення референдуму 25 травня.

 

Я проти проведення референдуму під прицілом автоматів. Тому я за це питання голосувати не буду. Надто вже це схоже на кримський референдум чи той референдум на Донбасі, який намагаються провести 11 травня.


Моє бачення: треба спочатку навести порядок у східних регіонах України, а після цього вже в мирний час провести один чи два референдуми, де розглянути 5 найважливіших питань, які стоять перед Україною. Перше: Чи підтримуєте унітарність і єдність України? Друге: Чи підтримуєте ви вступ до ЄС? Третє: Чи підтримуєте ви вступ до НАТО? Четверте: Чи підтримуєте ви ідею двох державних мов? І п’яте: Чи хочете ви, щоб Україна вступила в Митний Союз з Росією, Білорусією та Казахстаном?

 

Як на мене, такий референдум може бути проведений восени разом із позачерговими виборами до ВР.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]