Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.01.2014 11:49

У Генпрокуратурі не можуть виконувати Закон про декриміналізацію

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Як повідомлялося, п’ять нардепів: я, А. Павловський, О. Кужель, І. Сабій, І. Швайка пішли до Генерального прокурора В. Пшонки з’ясувати, як іде розслідування незаконних дій міліції

Як повідомлялося, п’ять нардепів: я, А. Павловський, О. Кужель, І. Сабій, І. Швайка пішли до Генерального прокурора В. Пшонки з’ясувати, як іде розслідування незаконних дій міліції 30 листопада, 1 і 12 грудня та інших справ, які саботує Генпрокуратура. У тому числі щодо виконання Закону про декриміналізацію справ учасників маніфестацій – А.Дзиндзі та інших. Але В. Пшонки немає на роботі.

 

У Генпрокуратурі пояснюють, що вони не можуть виконувати Закон про декриміналізацію, який не лише підтриманий конституційною більшістю ВРУ, але й Президентом. Вони вимагають ще якось додаткового рішення Верховного суду.

 

Заступник Генпрокурора Ударцов заявив, що є важливіші закони, ніж Закон про декриміналізацію громадян, які брали участь у подіях на Майдані.

 

Психологія Генпрокуратури: є закони важливі й неважливі. Так можуть мислити тільки злочинці, які вважають, що деякі закони можна не виконувати. Таким чином Прокуратура визнала, що є закони не важливі і є закони, які вони можуть не виконувати.

Як стверджують у Генпрокуратурі, В. Пшонка теоретично може з’явитися на роботу о 13.30. Місце, де він перебуває зараз співробітники не видають. Розуміють, що коли всі дізнаються чим займається Генпрокурор, буде скандал в Україні. Вони цитують Генпрокурора, який сказав, що він «на виїзді».

 

Оскільки Генпрокурора немає на робочому місці всупереч трудовому законодавству, то  ми пішли уточнювати ситуацію до заступника Ударцова, де вимагали викликати для керівника відділу кадрів Генпрокуратури, який би пояснив, за яким рішення і законом Генпрокурор не виходить на роботу. Начальник управління звернень категорично відмовився викликати на зустріч з депутатами керівника відділу кадрів. 


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]